sylk wrote:Ovidiu, daca impingi putin discutia si inspre publicitate, s-ar putea sa iasa ceva interesant.
Uite, ai putea sa ne vorbesti despre cum ne poate ajuta intelegerea perceptiei imaginarului pentru a ne folosi de simbolistica, ca element de suport in transmiterea unui mesaj publicitar. Stiu ca dintre spoturile romanesti, cele de la Dorna sunt de interes din acest punct de vedere.
Multumesc.
Ovidiu Bufnila wrote:Imaginarul nostru produce la nesfarsit scheme fictionale, imaginari, scenarii, imagini, etc. Ancorarea lor e o problema complicata. Comunicarea nu mai poate fi privit rigid, dupa miturile prafuite ale secolului XX. E valabil pentru marketing, NLP, PR, etc. Am intrat in Era Complexitatii. E nebuneala mare.
Ovidiu Bufnila
consilier de imaginesparxx wrote:define "fictorial"...
dar cu asta m-ai dat gata : Vom afla cate ceva din fictiunile pe care mintea noastra le pune la cale in fiecare clipa?
dupa ce imi explici asta...stam la vorbe
sylk wrote:Ovidiu, daca impingi putin discutia si inspre publicitate, s-ar putea sa iasa ceva interesant.
Uite, ai putea sa ne vorbesti despre cum ne poate ajuta intelegerea perceptiei imaginarului pentru a ne folosi de simbolistica, ca element de suport in transmiterea unui mesaj publicitar. Stiu ca dintre spoturile romanesti, cele de la Dorna sunt de interes din acest punct de vedere.
Multumesc.
Return to Trenduri ale industriei
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests