stapanii wrote:vreu sa vad ceva nou la produsele din tutun de ex un ambalaj altfel care sa-mi sara in ochi si care sa-si faca singur reclama , ce credeti ???
spotmedia wrote:stapanii wrote:vreu sa vad ceva nou la produsele din tutun de ex un ambalaj altfel care sa-mi sara in ochi si care sa-si faca singur reclama , ce credeti ???
noi dezvoltam chiar acum un ambalaj pentru industria de tutun.avand in vedere ca din 2007 este interzisa reclama la tutun nu putem dezvalui ink poze cu ambalajul.ma poti contacta pe privat daca vrei mai multe lamuriri.(asta in functie si de pozitia ta, sper sa ca esti unul din oamenii de decizie de la vreo companie de tutun)
di`Zel wrote:a scos winston un pachet pentru tigarete care au pe capac leduri colorate care lumineaza intermintent![]()
![]()
![]()
nu cred ca am vazut pana acum o idee mai cretina pentru paghete de tigari, de parca ar fuma copiii
dacu wrote::lol: si o sa arate nemaipomenit cu pozele care vor trebui imprimate pe ele, la anul....
deocamdata, se branduiesc la greu masinile miciiar avertismentul scris pe pragurile masinii... il citesti greu chiar daca ar avea 10%
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests