Hola hola ...hai sa va dau niste mo(n)stre de gandire creativa zic io...nu am apucat sa citesc alte postari, asa ca daca ideile vi se par cunoscute, atunci gandesc ca voi, daca sunt nnoi, sunt creativ, daca sunt chiar bune- sunt genial...orikum va salut pe toti:
1)COSMOTE - Astepti mai mult de la orice: aici am 3 idei...
1- Niste personaje imbracate in extraterestri verzi cu inscriptia "De acum acoperire pe LUNA" sau " Din august vorbiti cat vreti pe LUNA" ...aici m-am gandit ca astepti mereu mai mult de la telefonie si ar ave legatura si cu "In touch with life"( viata extraterestra.
2-la locul acela de hartie igienica stickere verzi cu inscriptia " hartie igienica cu vibromasaj"...la fel, astepti mai mult....
3=- halbe cu incriptia " Halba cu REINKARKARE automata"...same idea.
2) MAZDA - Te invitam sa iubesti Mazda- un auto Mazda in fatza la Motoare , si fiecare vizitator va primi post-ituri sau stickere unde va scrie cea mai tare declaratie de dragoste pt MAZDA...cu un premiu evident....ceva gen copacul indragostitilor din Verona
3)VOLVO- aici un mic test de alcoolemie - o barna ca de gimanstica unde se va face testul---mergi pe barna sa vedem cat de beat esti...doar ca pe langa barna vor fi perne cu aer gen airbag VOLVO...evident la urcarea pe barna vei fi echipat cu centuri de siguranta VOLVO...dat fiind ca baietii astia le-au inventat.
4)Scweppes- aici sunt variante : un arici cu tepi supradimensionati...sau albine cu tepi imensi ( mai intepator)..mai e o varianta neconformista...adic aun animal stiut a fi bland ( iepuras,dalmatian..hihi) sa fie "imbracta" cu tepi...(diferit )...sau varianta shic, high life...un Vlad Tepes cu niste tepe high tech...aici nu am o reprezentare prea clara.
5)Mountain DEW--Do the DEW--( adica, in viziunea mea:fa un DEW)...multe multe capace de MD, si o undita cu magnet...si tre sa pescuiesti 3 capace si daca ai norok sa tragi D E si W, castigi un premiu ceva..bine, pot fi mai multe incercari.
6)Juicy Fuit....Go get it..- Un perete "modelat " putin pentru o escalada..nu foarte grea...dar in top te asteapta, evident...the real thing...JUICY FRUIT
7)ORANGINA- shake it ur way...din cate stiu, Orangina apartine de Tuborg...ma rog, aici cred eu ca ar fi un concurs intre sexe...adica baietii isi vor "shake" burtile...(cele mai tari burti premiate)..iar fetele...sa zicem tricouri ude ..."shake the breast ur way, baby"...ce ziceti, baieti?

NESCAFE- niste baieti cu portavoci sa tipe la baietii aparent adormiti : WAKE UP MAN....cam simplista...dar de efect poate...
9) 7 UP- aici 2 variante: fie un instructor de fitness, aerobic si strange doritori pe un sincron: 1-down, 2-left...etc pana la 7 UP cand toti sar in sus ...chestii...sau un sotron desenat pe jos si arunci cu un capacel de 7 UP..si la 7, in capul sotronului..te asteapta o trambulina pe care sa sari cat mai sus..just to think clear...
10) imi place sloganul de la VW golf..am o idee, dar incerc sa o mai dezvlot pana maine...
Acum ca am scris o groaza astept comentarii...
See u when we get THERE