Parteneri

Realitatea.net
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby mircea.toma » Fri Nov 17, 2006 1:59 am

Glossy, banuiesc ca lucrezi cu Celebration in aceeasi firma, nu-i asa? Inseamna ca te-a ajutat mai mult decat cu un sfat!
Bravo voua!
Ce sa fac eu in Timisoara cu studiile mele de publicitate, un amarat de master, de 2 ani de zile, daca nu exista firma de publicitate si nici la Bucuresti nu vreau sa ma mut?
Da bine in CV si-atat!
A, si ceva bestial am auzit si vreau sa va impartasesc si voua, ca tot vb de CV si scrisori de intentie: eram la o firma de recrutare personal, cand intra o fata si intreaba: "Aici se depun TZV-uri?(tziviuri - pt cine nu a inteles)" :lol:
mircea.toma
IQader Senior

Postby glossy » Fri Nov 17, 2006 10:08 am

actually nu lucrez la aceeasi firma cu Celebration...sorry to dissapoint u :) si nici nu m-a ajutat ca sa intru la agentia respectiva, am intrat pe cont propriu, singurul merit al lui Celebration a fost ca mi-a redat increderea in mine.
Stelele nu se tem ca ar putea fi luate drept licurici!
glossy
IQader

Postby mircea.toma » Sat Nov 18, 2006 1:10 am

Deci, tot te-a ajutat intr-un fel!
Bine, am inteles, meritul e al tau, mai ales ca ai fost perseverenta! Meritai! :)
mircea.toma
IQader Senior

Postby glossy » Mon Nov 20, 2006 6:27 pm

intr-adevar, meritam :)) ca de altfel si toti ceilalti care nu se dau batuti pentru ca daca vrei cu adevarat potzi!!!
Stelele nu se tem ca ar putea fi luate drept licurici!
glossy
IQader

Postby saharapenguin » Sun Dec 17, 2006 2:40 am

glossy wrote:intr-adevar, meritam :)) ca de altfel si toti ceilalti care nu se dau batuti pentru ca daca vrei cu adevarat potzi!!!

In sfarsit, am ocazia sa mai vad si altceva decat plangeri de mila :)

Felicitari! Cam asta a fost si povestea mea... Am trimis in loc de cv un mail in care povesteam "cursul vietii", adica un cv facut ca o poveste. Am ajuns aproape instant la interviu (a fost prima agentie de publicitate in care am fost la un interviu), desi oamenii nu cautau juniori pentru creatie, mi s-a dat o tema, si in 2 zile lucram acolo. Cumva asa, din senin. In momentul in care am trimis mailul, am fost mai mult decat sigura ca n-o sa primesc nici un raspuns, dar am vrut sa stiu ca incerc, si ca in ceea ce ma priveste, mi-am facut treaba.

La 2-3 luni dupa ce m-am angajat, agentia respectiva a inceput sa castige din ce in ce mai mult teren, si toata lumea de care ma "loveam" ma intreba ce pile am avut de am intrat acolo. Cred ca n-am facut absolut nimic decat sa fiu... eu.

Si de aici concluzia: nu incercati sa epatati prin cv-uri iesite din comun, si nici nu incercati sa pareti ceea ce nu sunteti (vezi extravagante fara sens)... Trebuie doar sa te duci la interviu cu ideea ca e un job ca oricare alt job din oricare alt domeniu. Si sa stii cu siguranta ca daca nu o sa-l obtii, este pentru ca exista undeva, poate in alta agentie, un job care ti se potriveste mai bine. :)

Cum zicea si domnul de mai devreme, cine trebuie sa intre, o sa intre.

Succese, si va pup.
saharapenguin
IQader Senior

Postby mircea.toma » Sun Dec 24, 2006 4:47 am

Si noi pe tine! :D
mircea.toma
IQader Senior

Observatii

Postby JGats » Fri Dec 29, 2006 7:01 am

Glossy, daca vrei sa stapanesti mai bine limba engleza, eu sunt sigur ca poti. Jargonul asta americano-roman din publicitate devine penibil atunci cand incorporeaza greseli. Opening nu se scrie cu 2 de n, si e disappoint nu dissapoint. Dar ce stiu eu, astea sunt detalii... Poti sa fii glossy si fara sa le iei in seama.
JGats
prima luare de cuvant

Previous

Return to Articole publicate pe IQads