glossy wrote:intr-adevar, meritam

) ca de altfel si toti ceilalti care nu se dau batuti pentru ca daca vrei cu adevarat potzi!!!
In sfarsit, am ocazia sa mai vad si altceva decat plangeri de mila
Felicitari! Cam asta a fost si povestea mea... Am trimis in loc de cv un mail in care povesteam "cursul vietii", adica un cv facut ca o poveste. Am ajuns aproape instant la interviu (a fost prima agentie de publicitate in care am fost la un interviu), desi oamenii nu cautau juniori pentru creatie, mi s-a dat o tema, si in 2 zile lucram acolo. Cumva asa, din senin. In momentul in care am trimis mailul, am fost mai mult decat sigura ca n-o sa primesc nici un raspuns, dar am vrut sa stiu ca incerc, si ca in ceea ce ma priveste, mi-am facut treaba.
La 2-3 luni dupa ce m-am angajat, agentia respectiva a inceput sa castige din ce in ce mai mult teren, si toata lumea de care ma "loveam" ma intreba ce pile am avut de am intrat acolo. Cred ca n-am facut absolut nimic decat sa fiu... eu.
Si de aici concluzia: nu incercati sa epatati prin cv-uri iesite din comun, si nici nu incercati sa pareti ceea ce nu sunteti (vezi extravagante fara sens)... Trebuie doar sa te duci la interviu cu ideea ca e un job ca oricare alt job din oricare alt domeniu. Si sa stii cu siguranta ca daca nu o sa-l obtii, este pentru ca exista undeva, poate in alta agentie, un job care ti se potriveste mai bine.
Cum zicea si domnul de mai devreme, cine trebuie sa intre, o sa intre.
Succese, si va pup.