Parteneri

Reload Film
MONEY.ro
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

SKOL

Postby joeblack » Mon Sep 01, 2008 1:17 pm

In reclama de la Skol, tipul ala sta spanzurat de cravata si ne vorbeste despre berea respectiva. Dupa ce ca nu vad nici o logica in asta si nu am nici o sclipire daca il vad pe tip spanzurat si el imi zice ca skol aluneca usor, mai imi prezinta si design-ul sticlei care mie personal nu-mi place si nici nu cred ca e atat de eficient. Imi da impresia ca in primul rand as tine in mana o "lava lamp" si 2, daca o primesc rece si uda...alunecoasa...imi cade din mana.......poate pe picior si imi mai rupe si piciorul.
loc de dat cu parerea
---
www.joienegru.blogspot.com
joeblack
IQader Senior

Re: Reclame fara logica

Postby ephamox » Sun Sep 14, 2008 10:31 am

cris-tim
parinti paranoia hiperingrijorati
sAD!q
ephamox
IQader Senior

Re: Reclame fara logica

Postby joeblack » Sun Sep 14, 2008 10:42 am

ephamox wrote:cris-tim
parinti paranoia hiperingrijorati

da, s-au gasit de la ce paranoici sa invete...inseamna ca deschid ambalajul salamului mai greu decat as deschide un prezervativ

(nu ca n-as avea eu metode "secrete" de a deschide mai rpd prezervativele....sau pungile de seminte nutline)
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

exact asa...cum a spus seful

Postby joeblack » Mon Mar 16, 2009 10:39 am

In reclama aia dubioasa Coca-Cola, chiar era nevoie sa pastrati si ultima parte cand limba aia spune "exact asa...cum a spus seful" ?

Adica probabil vroiati sa exprimati o limba lingusitoare...very funny, DAR...nu e facut bine. Trebuie sa repete mai mult ceea ce zicea "seful", sa fie mai convinsa si mai de inteles, caci altfel pare doar o voce ieftina.
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

vodafone

Postby joeblack » Wed May 27, 2009 1:23 pm

"...am pus pe masa un plan concret. Luam cartela aia: prieteni nu-stiu-ce..." asta nu suna a plan concret :))

---
vezi reclama
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

Re: exact asa...cum a spus seful

Postby BaaZooKaa » Wed May 27, 2009 1:52 pm

joeblack wrote:In reclama aia dubioasa Coca-Cola, chiar era nevoie sa pastrati si ultima parte cand limba aia spune "exact asa...cum a spus seful" ?

Adica probabil vroiati sa exprimati o limba lingusitoare...very funny, DAR...nu e facut bine. Trebuie sa repete mai mult ceea ce zicea "seful", sa fie mai convinsa si mai de inteles, caci altfel pare doar o voce ieftina.

Un ochi care nu are gura sa bea, nu are nici sa vorbeasca... Dialogurile se puteau rezolva cu 'bule de dialog' cunoscute si indragite de consumatorii tinta. Aici cred ca iarasi avem de-a face cu niste 'destepti', care asociaza limba cu gustul, exact in stilul omului preistoric...
Hindus In Eroare
BaaZooKaa
IQader Senior

Postby dacu » Wed May 27, 2009 4:14 pm

sigur, ca sa pui limba, tre' sa vezi mai intai... daca ai ochiu' format
:)
. . .
dacu
IQader Senior

Postby BaaZooKaa » Wed May 27, 2009 4:26 pm

Cu vazutul nu am nicio problema.. Problema este cu urechea care aude ochiul vorbind... Ma rog, dupa 5 filme de Lynch 'inghit' si asta... :shock:
Hindus In Eroare
BaaZooKaa
IQader Senior

Postby dacu » Wed May 27, 2009 4:27 pm

BaaZooKaa wrote:Cu vazutul nu am nicio problema.. Problema este cu urechea care aude ochiul vorbind... Ma rog, dupa 5 filme de Lynch 'inghit' si asta... :shock:

aaa
credeam ca te intrebai unde e burta limbii
. . .
dacu
IQader Senior

Postby BaaZooKaa » Wed May 27, 2009 4:32 pm

dacu wrote:
BaaZooKaa wrote:Cu vazutul nu am nicio problema.. Problema este cu urechea care aude ochiul vorbind... Ma rog, dupa 5 filme de Lynch 'inghit' si asta... :shock:

aaa
credeam ca te intrebai unde e burta limbii

De la Mos Craciun incoace nu ma mai intreb despre burtile in care dispare 'sucul'. Am ramas cu un gust amar in GURA... :(
Hindus In Eroare
BaaZooKaa
IQader Senior

PreviousNext

Return to Spoturi publicitare