Parteneri

Reload Film
SMARK
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Reclame fara logica

Postby joeblack » Thu Nov 23, 2006 5:47 pm

Sunt multe reclame care ori nu au logica ori cam deviaza de la subiect sau poate nu se fac atat de intelese pe cat ar trebui. Sa discutam despre ele!
joeblack
IQader Senior

sparg gheatza

Postby joeblack » Thu Nov 23, 2006 6:06 pm

Dau eu tonul cu reclama care am vazut-o pe TVR1...la sampania Dorato. Fiecare primeste un cadou si apoi incepe sa planga de bucurie...apoi comentatorul zice ca nu stiu ce studiu zice ca romanii sunt tristi, hai sa ne bucuram mai mult. Ma invita la o betie cu sampania lor sau ce anume or fi vrut sa spuna? Plus ca o reclama la sampanie o vad ca fiind ceva fin, "la 4 ace"...cine se imbata cu sampanie? Luati exemplu de la reclamele cu Angelli.

Mai este si reclama la Bergenbier, cu specia din ce in ce mai rara, barbatul...cum adica...o sa disparem?
Last edited by joeblack on Sun Nov 26, 2006 10:47 pm, edited 1 time in total.
joeblack
IQader Senior

Postby gicusudoru » Fri Nov 24, 2006 11:05 am

Poate imi explica si mie cineva de ce sunt asa fericiti ca au "o zi buna" baietii aia care-si luara tzeapa cu masina premiu Joe...O fi vreo chestie subtila despre mentalitatea de loser a romanului si nu ma prind eu? O fi ceva si mai adanc? :lol:
gicusudoru
moderator IQads

asa...

Postby joeblack » Fri Nov 24, 2006 12:17 pm

bine ca mi-ai amintit..."Mos Craciun de la polul nord..." si a zis ca nu e valid cuponul? cum sa nu fie? cand ei aveau cotorul...clar cu seria pe el...
joeblack
IQader Senior

Postby dacu » Fri Nov 24, 2006 12:44 pm

:lol: ati incercat sa curatati cu solutia aia noua, grasimea arsa din spatele aragazului?

- daca cumperi produsul respectiv, poate vine si instalatorul de la gaze... doar ca in spot, gospodina aia zici ca are aragaz pe role... :lol:
dacu
IQader Senior

Postby joeblack » Sat Nov 25, 2006 8:00 pm

Cica "Metropolitan Cafe...si vreau sa spun ca te iubesc" ...ce mesaj mai e si asta?
loc de dat cu parerea
---
www.joienegru.blogspot.com
joeblack
IQader Senior

Re: asa...

Postby Sephora » Sun Nov 26, 2006 1:16 am

joeblack wrote:bine ca mi-ai amintit..."Mos Craciun de la polul nord..." si a zis ca nu e valid cuponul? cum sa nu fie? cand ei aveau cotorul...clar cu seria pe el...

Nu e valid din punct de vedere legal. Orice om de pe planeta stie ca nu exist Mos Craciun de la polul nord si se stie ca atunci cand completezi un cupon valid trebuie sa contina si date adevarate pe el nu? Astfel degeaba ridici premiul ca atunci cand te da la televizor sa-ti scrie jos "A castigat premiul Mos Craciun de la Polul Nord"
Dar in rest nici eu nu inteleg reclama de la Joe foarte mult.

joeblack wrote:Dau eu tonul cu reclama care am vazut-o pe TVR1...la sampania Dorato. Fiecare primeste un cadou si apoi incepe sa planga de bucurie...apoi comentatorul zice ca nu stiu ce studiu zice ca romanii sunt tristi, hai sa ne bucuram mai mult. Ma invita la o betie cu sampania lor sau ce anume or fi vrut sa spuna?

Eu cred ca e un apel in care ne cheama cu totii sa nu ne mai gandim la toate chestiile neplacute ale vietii si sa traim clipa asa cum este, sa nu ne mai implicam atata de mult emotional..prin asta e un apel catre sampanie, fiindca atunci cand bei uiti de toate grijile, nu? Sau cel putin pe jumatate.

Eu nu le intelegeam alea de la pepsi max nici cum...nu-mi vine acum sa va dau exemplu pentru ca nu imi aduc aminte exact care.. si alea de la prigat mi se pareau nesarate pana le-am vazut de mii de ori si am inteles.
Sephora
IQader

Postby joeblack » Sun Nov 26, 2006 1:22 am

um...atata timp cat ai seria eu zic ca e valid...orice ai scrie acolo...poti dovedi cu alte cuvinte!

Cum am zis...sampania aia ma invita la o betie....

Alea de la pepsi max le mai intelegi...e un stil anume...dar ultima de exemplu...cu jucaria aia cu drujba...e exagerata...iar alea de la prigat mie imi plac...ultima nu a fost atat de buna...prea lunga si fara intensitatea specifica...
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

Postby Sephora » Sun Nov 26, 2006 1:26 am

joeblack wrote:um...atata timp cat ai seria eu zic ca e valid...orice ai scrie acolo...poti dovedi cu alte cuvinte!

Degeaba mai, nu e valid. Pot sa aiba aia si seria Maicii Domnului k nu e buna. Trebuie sa fie un nume adevarat demonstrat in acte ca BI sau CI. Eu nu inteleg de ce rad ca prostii dupa, de ce nu isi dau nume adevarat.. e prosteasca reclama dupa parerea mea.
Sephora
IQader

Postby joeblack » Sun Nov 26, 2006 1:31 am

Sephora wrote:
joeblack wrote:um...atata timp cat ai seria eu zic ca e valid...orice ai scrie acolo...poti dovedi cu alte cuvinte!

Degeaba mai, nu e valid. Pot sa aiba aia si seria Maicii Domnului k nu e buna. Trebuie sa fie un nume adevarat demonstrat in acte ca BI sau CI. Eu nu inteleg de ce rad ca prostii dupa, de ce nu isi dau nume adevarat.. e prosteasca reclama dupa parerea mea.

eh...e exagerata procedura asta...chipurile totul e roz...si toti sunt fericiti...si nu conteaza ce se intampla...toti rad....se distreaza...totul e cool si trendy...o prostie...eu in locu lu unu din grupu ala, m-as oftica si m-as lua de ala care a scris "Mos Craciun" in loc de "Popescu Ion" si i-as zice: "ba #$%# tu esti $%##? sa te $%^## cu #$#$#% in #$%^...puteam sa castig o masina in $#%%#@ si sfintul #$%#..."...nu as face chiar asa dar...zic si eu...
loc de dat cu parerea
---
joeblack
IQader Senior

Next

Return to Spoturi publicitare