Parteneri

Monopoly Media ( ZOOM )
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

alexandrion-creativitate maxima

Postby florin.maxim » Thu Nov 23, 2006 6:28 pm

acum multe sute de ani niste calugari irlandezi inventau whiskey-ul.
tot atunci au descoperit ca o parte din licoare dispare...si au numit-o "angels share" (aveau defect profesional). pana in zilele noastre "angels share" a ramas "angels share" pentru tot ce inseamna alcool invechit.
tot in acea perioada grecii invatau sa scuture ramurile maslinilor si scoteau ouzo si din piatra seaca (no offence pentru poporul grec). iar ceea ce ei au denumit la un moment dat "licoarea zeilor" de fapt se referea la:.....(cine stie are o sticla de Chivas)

ce-mi plac mie publicitarii si clientii care fac marketing intr-o ureche. mor dupa ei. si mai dau si interviuri...
"Never give a man up until he has failed at something he likes."
Lewis E. Lawes
florin.maxim
IQader Senior

le stie, dom'ne

Postby marianX » Fri Nov 24, 2006 12:01 pm

bai, d-le florin.maxim le zici de parca ai fi brand manager la Chivas.
sau doar esti suparat pe Tiderle,pe Tiderle el.
sau pe Alexandrion.

hai spune, care e cauza?
marianX
IQader Senior

Postby florin.maxim » Fri Nov 24, 2006 12:33 pm

nu importa cce sunt in topicul asta...
imi pare sincer rau insa nu stiu cine sau ce este Tiderle!
nu sunt suparat pe alexandrion. e un produs ca oricare altul, un brand ca oricare altul. sunt suparat pe oamenii care il marketeaza si publicitarii care pun umarul. sunt suparat pe faptul ca nu putem fi originali decat in felul naumovici, la colt de strada, spargand seminte si facand un misto de canal.

lasa ca ne facem noi mari...
Lewis E. Lawes
florin.maxim
IQader Senior

intr-un fel ai dreptate

Postby marianX » Fri Nov 24, 2006 12:46 pm

Tiderle e la Papaya, agentia lui Alexandrion, cea care e vinovata de concept.
si nu cred ca trebe sa te superi pe marketeri si publicitari atata timp cat nu te afecteaza - in calitatea de actionar. e just business. al altora ;)
marianX
IQader Senior

Postby florin.maxim » Wed Nov 29, 2006 3:13 pm

pai cum sa nu ma supere?
nu asta e meseria mea? facem acelasi lucru. e normal sa ma supere cand cineva din breasla da cu batul in balta.
nu ma supar cand dero face o reclama proasta sau pate sibiu are o strategie gresita insa cand e vorba de sectorul meu atunci ma supar.
dar imi trece repede...
Lewis E. Lawes
florin.maxim
IQader Senior

alexandrion si minciuna

Postby gutza1 » Wed Nov 29, 2006 4:59 pm

Lasand la o parte subtilitatile, reclama de la Alexandrion are toate sansele sa ajunga la puscarie. Nu de alta, dar dincolo de exagerarile "rezonabile", minte pe fata, de ingheata apele. Alexandrion nu e un produs natural distilat, ci chimicale 100%, nu e grecesc, ci romanesc, facut undeva pe la Ploiesti, unde nu stiu sa existe dealurile cu vita de vie scaldate de briza marii...
gutza1
IQader

Postby dacu » Wed Nov 29, 2006 6:23 pm

este cunoscut deja acest fapt...http://www.zf.ro/print_18201.html
dacu
IQader Senior

Re: le stie, dom'ne

Postby pisipisu » Fri Mar 02, 2007 5:50 pm

marianX wrote:bai, d-le florin.maxim le zici de parca ai fi brand manager la Chivas.
sau doar esti suparat pe Tiderle,pe Tiderle el.
sau pe Alexandrion.

hai spune, care e cauza?

Dl Tiderle am lucrat cu el la Alexandrion:P e un mare copiator..la reclamele din Grecia si Cipru de la vin si ....tam tam.. "painea aruncata in vatra"
mai mai..creativitatea asta cum la romanai da roade din copy paste
pisipisu
IQader

Re: alexandrion-creativitate maxima

Postby gutza1 » Fri Mar 02, 2007 9:01 pm

tot in acea perioada grecii invatau sa scuture ramurile maslinilor si scoteau ouzo si din piatra seaca (no offence pentru poporul grec). iar ceea ce ei au denumit la un moment dat "licoarea zeilor" de fapt se referea la:.....(cine stie are o sticla de Chivas)

dai un Chivas pentru nectar?
gutza1
IQader

Re: alexandrion si minciuna

Postby pisipisu » Sat Mar 03, 2007 5:55 am

[hm...va spun sigur unde este fabrica:
distileria SAB RADAUTI.
nu are nimic grecesc decat jumate din actiuni: juma arabesti, juma grecesti...!!!!
pisipisu
IQader

Next

Return to Articole publicate pe IQads