iutilizator wrote:...
Daca gandeai putin mai departe de firul mouselui nu iti incepeai postul asa.
Daca aveai o minima curtoazie, deschideai altfel postul.
...
DanteIgor wrote:Chubacca am vazut comentariul tau , ai vreo dovada in acest sens? Bineinteles tinand cont de antecedente era normal sa asociez asta unei copieri.
exemple gasesti o groaza pe joelapompe.net
iutilizator wrote:Ma lasati pe mine si pe altii ca mine care nu stiu, de exemplu, cine este "secretara" sau "constructorul" sa am parte in continuare de aceleasi si aceleasi exemple jenante de...advertising(??)
kul_and_za_gang wrote:dacu wrote:kool... ramii tata in gangul in care esti!
avem noi aici destui infatuati inchiputi ca sa te mai primim si pe tine in tara asta / si oricum, dupa scrisoarea lunga si sublinieri, cred ca ai muuult prea multe frustrari ca sa ne inveti ceva, pe noi, 'publicitarii' de aci!
Dacu' tot dac ramine!![]()
Tifnos si mereu pus pe hartza.
Frustrari ???
Le poti spune si asa. Poate din cauza faptului ca ma lovesc de voi , cei ce va spuneti "publicitari". Si nu ma lovesc tangential ...ci direct (in fiecare saptamina de cel putin 2X) de anacronismul si propozitia (tipica dacilor k tine) "NO PROBLEM"
Frustrat ( si nu numai) ai fi si tu cind ai vedea ca dakul din tine habar nu are ceea ce vrea clientu (aka io) dar cu nonsalanta si infantuare imi spui "NO PROBLEM"
Ce se ascunde in spatele acestui "NO PROBLEM" ??
Un dak ce nu mai are nimic de invatat. Un dak de tip mafalda . Un dak "creativ", "publicitar". .plin de ifose .."exploziv" in anonimitatea lui.
De ce te ascult pe tine dakule ??
Pentru ca si io, dak k si tine, lucrez la stapin.
Numa' ca stapinul meu ITI ORDONA ce sa faci ..iar tu mic, servil si gingas , desi vezi ca eu iti ordon imbecilitati, imi spui "NO PROBLEM" ( aici vezi pasajul cu prostitutia si pupincurismul..)
Asa ai ajuns sa fi "creativ" in anonimitate, astepind de la mine ...si nu venind in intimpinarea asteptarilor mele.
De ce nu ai venit in intimpinarea asteptarilor mele ?
Pentru k tu nu mai ai nimic de invatat. Nici macar a fi creativ.
Spre deosebire de tine, "creativul" meu dak care nu mai ai nimic de invatat, eu lucrez la stapin fara sa-mi cocosez coloana vertebrala.
EU AM CURAJ sa-mi spun si sa-mi sustin punctul de vedere in fata stapinului, la fel cum am curaj sa recunosc ca nu sint mafalda. Intotdeauna INVAT.
Probabil ca si acesta este unul dintre motivele pentru care stapinul meu elvetian, are incredere in mine de aproape 8 ani.
De aproape 8 ani va alimentez "creativitatea".
Desi firma la care lucrez a facut anual pitch de creatie si strategie, NICIODATA nu ati dovedit ca sinteti ceea ce sustineti, de aceea ati ramas in liga celor mici si neinsemnati: ADAPTATI ..nu creati.
A adapta ..nu este tot una cu a creea un concept.
Pentru a creea un concept iti trebuie informatie.
Pentru a avea informatia trebuie sa stii (ce) sa ceri. Ma indoiesc ca vei stii vreodata ce sa ceri, dat fiind faptul ca tu nu mai ai nimic de invatat. E mai usor sa te cocosezi in anonimitate, adaptind 12h/zi ..decit sa creezi 12h/zi si sa te vezi in Hall Of Fame. Ieste??![]()
Daca nu eram obligati sa lucram cu voi ...fi sigur ca apelam la adevaratii creativi romani: freelancers
Gangul de care amintesti ...are 4 benzi. Pe un singur sens!
Return to Articole publicate pe IQads
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests