Parteneri

Monopoly Media ( ZOOM )
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby dacu » Fri Mar 09, 2007 5:53 pm

iutilizator wrote:...

Daca gandeai putin mai departe de firul mouselui nu iti incepeai postul asa.

Daca aveai o minima curtoazie, deschideai altfel postul.
...
. . .
dacu
IQader Senior

Postby DanteIgor » Fri Mar 09, 2007 10:17 pm

Chubacca am vazut comentariul tau , ai vreo dovada in acest sens? Bineinteles tinand cont de antecedente era normal sa asociez asta unei copieri.

exemple gasesti o groaza pe joelapompe.net
Ce ma fac daca devin bogat?
http://www.igorcreation.blogspot.com/
DanteIgor
IQader Senior

Postby chubacca » Sat Mar 10, 2007 1:27 am

DanteIgor wrote:Chubacca am vazut comentariul tau , ai vreo dovada in acest sens? Bineinteles tinand cont de antecedente era normal sa asociez asta unei copieri.

exemple gasesti o groaza pe joelapompe.net

tu ai? dovada este in sarcina acuzatorului.
chubacca
IQader Senior

Re: ...pupat toti peata independentii STOP

Postby brenda » Sat Mar 17, 2007 1:19 am

iutilizator wrote:Ma lasati pe mine si pe altii ca mine care nu stiu, de exemplu, cine este "secretara" sau "constructorul" sa am parte in continuare de aceleasi si aceleasi exemple jenante de...advertising(??)

si pe mine m-a deranjat asta.
vrui sa-i scriu "miel" lu' nenea de la leo burnett despre ce si cum, da' nu avusei destule detalii si sincer n-am timp sa ii analizez viata si portofoliul lui naumovici.
asa ca m-am mirat un pic ca au mentionat macar un nume concret, apoi am mai cerut o data detalii, si apoi am zis "meh".
"the internets is serious business!"
brenda
IQader

Postby Ovidiu Bufnila » Sat Apr 28, 2007 9:28 am

kul_and_za_gang wrote:
dacu wrote:kool... ramii tata in gangul in care esti!

avem noi aici destui infatuati inchiputi ca sa te mai primim si pe tine in tara asta / si oricum, dupa scrisoarea lunga si sublinieri, cred ca ai muuult prea multe frustrari ca sa ne inveti ceva, pe noi, 'publicitarii' de aci!
:idea:

Dacu' tot dac ramine! :P
Tifnos si mereu pus pe hartza.
Frustrari ???
Le poti spune si asa. Poate din cauza faptului ca ma lovesc de voi , cei ce va spuneti "publicitari". Si nu ma lovesc tangential ...ci direct (in fiecare saptamina de cel putin 2X) de anacronismul si propozitia (tipica dacilor k tine) "NO PROBLEM"
Frustrat ( si nu numai) ai fi si tu cind ai vedea ca dakul din tine habar nu are ceea ce vrea clientu (aka io) dar cu nonsalanta si infantuare imi spui "NO PROBLEM"

Ce se ascunde in spatele acestui "NO PROBLEM" ??
Un dak ce nu mai are nimic de invatat. Un dak de tip mafalda . Un dak "creativ", "publicitar". .plin de ifose .."exploziv" in anonimitatea lui.

De ce te ascult pe tine dakule ??
Pentru ca si io, dak k si tine, lucrez la stapin.
Numa' ca stapinul meu ITI ORDONA ce sa faci ..iar tu mic, servil si gingas , desi vezi ca eu iti ordon imbecilitati, imi spui "NO PROBLEM" ( aici vezi pasajul cu prostitutia si pupincurismul..)
Asa ai ajuns sa fi "creativ" in anonimitate, astepind de la mine ...si nu venind in intimpinarea asteptarilor mele.
De ce nu ai venit in intimpinarea asteptarilor mele ?
Pentru k tu nu mai ai nimic de invatat. Nici macar a fi creativ.

Spre deosebire de tine, "creativul" meu dak care nu mai ai nimic de invatat, eu lucrez la stapin fara sa-mi cocosez coloana vertebrala.
EU AM CURAJ sa-mi spun si sa-mi sustin punctul de vedere in fata stapinului, la fel cum am curaj sa recunosc ca nu sint mafalda. Intotdeauna INVAT.
Probabil ca si acesta este unul dintre motivele pentru care stapinul meu elvetian, are incredere in mine de aproape 8 ani.

De aproape 8 ani va alimentez "creativitatea".
Desi firma la care lucrez a facut anual pitch de creatie si strategie, NICIODATA nu ati dovedit ca sinteti ceea ce sustineti, de aceea ati ramas in liga celor mici si neinsemnati: ADAPTATI ..nu creati.
A adapta ..nu este tot una cu a creea un concept.
Pentru a creea un concept iti trebuie informatie.
Pentru a avea informatia trebuie sa stii (ce) sa ceri. Ma indoiesc ca vei stii vreodata ce sa ceri, dat fiind faptul ca tu nu mai ai nimic de invatat. E mai usor sa te cocosezi in anonimitate, adaptind 12h/zi ..decit sa creezi 12h/zi si sa te vezi in Hall Of Fame. Ieste?? :lol:
Daca nu eram obligati sa lucram cu voi ...fi sigur ca apelam la adevaratii creativi romani: freelancers

Gangul de care amintesti ...are 4 benzi. Pe un singur sens!
:shock:

Tigrule, oricine ai fi, vezi ca ai un ICAN cam barumburit. Nu ne mai certa pentru ca nu intelegi chiar tot ce se petrece in acest colt de lume atat de haios, de frumos, de tragico-comic, de excesiv in patetisme, fudul uneori, indragostit de sinele sau. Marketingul romanesc are osavoare a lui, o casenie simpatica, moale, nu e zgrunturos, e in pantaloni scurti dar insurgent, e fermecator si bont, e plin de surprize si de lalaiala, e creativ.
:roll:
Ovidiu Bufnila
IQader Senior

intr-adevar frustrai si abureli k la carte

Postby diana-P » Tue Oct 30, 2007 12:56 am

intr-adevar frustrai si abureli k la carte :lol:
diana-P
IQader

ciudat...

Postby rizi85 » Tue Oct 30, 2007 1:27 pm

Prietene! nu iti contest valoarea pentru ca nici nu te cunosc, dar daca te-ai pricepe atat de bine la marketing ai sti si putina psihologie si de aici ai trage concluzia ca: venind pe un forum cu un post atat de lung si fara date concrete, asortat cu subintelesuri jignitoare la adresa celor de pe aici nu faci altceva decat sa iriti, iar mesajul tau (desi poate este ok) nu va ajunge la destinatar.
Cat despre alea 4 benzi...si Romania are...dar pe strazi diferite :)
rizi85
IQader Senior

Postby florin.maxim » Fri Nov 02, 2007 12:02 pm

nu pot sa cred ca nu am vazut acest post pana acum...nu pot sa cred...ce inseamna lenea :P

de azi dimineata am citit cele 44 de pag...sunt stupefiat.

acest domn kul va facut o radiografie perfecta a ceea ce sunteti si a industriei in general, de cea mai inalta clasa. va asezat exact acolo unde sunteti: la pamant.

iar ca raspuns a avut parte numai de apa de ploaie. "cuvinte mari si interese marunte". v-ati luat in gat cu el de parca ar fi fost un angajat Dalli care nu va lasa sa parcati pt 5 min fara sa platiti...atat ati putut...si atat putem frati romani.
n-ati fost in stare sa raspundeti la macar o singura intrebare coerent si argumentat!!!
incredibil!!!

se sinte intr-adevar o frustrare in discurs insa sunt intr-utotul de acord cu ea pt ca am trecut pe acolo: nu e foarte placut atunci cand la evaluare singurele lucruri negative care iti sunt aruncate in fata sunt incompetentele agentiei!

din pacate nu am foarte mult timp sa scriu pentru ca acum am o agenyie de condus :P o agentie facuta de un om cu experienta si de marketing cu oameni de marketing :)

revin!
"Never give a man up until he has failed at something he likes."
Lewis E. Lawes
florin.maxim
IQader Senior

Previous

Return to Articole publicate pe IQads