normal...
posteaza anuntul pe bestjobs sau/si ejobs si sa vezi atunci avalansa
dacu wrote:normal...
posteaza anuntul pe bestjobs sau/si ejobs si sa vezi atunci avalansa
brenda wrote:banuiesc ca majoritatea clientilor vostrii sunt de prin tari de gen canada, elvetia, sua, etc.
brenda wrote:800 de euro (in medie, aproximativ, etc.) ii dati si colaboratorului american sau canadian sau elvetian?![]()
brenda wrote:inteligent o fost ala de a infiintat sistemul pe baza caruia functioneaza firma pentru care lucrezi tu!
brenda wrote:si da, sunt romanca, dar nu locuiesc in romania deocamdata, si nu am cont la nici o banca din romania. asa ca na...
another1 wrote:Salut, initiatorule!
nu iti retin numele, e cu prea multe underscoruri
este extraordinar cum i-ai pus cu botul pe labe pe contestatari. au priceput ca ai planuri mari. vizezi PROFESIONISTII din romania si ceilalti, diletantii, trebuie sa taca.
si... bla... bla.... ode as face pentru ideea ta.
dar atunci cand persoana care imi "vinde" asta scrie "aceasta v-a primi fisierele".... nu stiu altii cum sunt, dar eu ma simt jignit.
daca nucleul ce va strange in jurul lui elita scrie asa... noi, ceilalti, ce sanse avem? sunt disperat!
nu vorbesc de neatentie, de omisiune... daca observi nu dau doi bani pe typing si formatare. dar daca as vrea sa scriu "aceasta v-a primi fisierele" mainile nu m-ar asculta. de aia dau copy din textul tau.
nu imi raspunde mie, continua-ti ideea.
kul_and_za_gang wrote:Cu alte cuvinte, de ce sa pleci din tara si sa muncesti la stapin, cind poti sta acasa (in Romania) si sa cistigi cit ai cistiga dincolo, sau poate mai mult, facind asta de placere ? (unde mai pui ca oricind poti sa-ti iei vacanta, nu esti legat de ceasul desteptator sau de rapoarte date unui sef ierarhic..) De ce sa fii tu Mahomed ? Lasa-l pe Mahomed sa vina la tine, Muntele. U got the point
kul_and_za_gang wrote:Este cifra luata de pe siteul nostru international. Desigur, sint si exceptii, si nu rare.
kul_and_za_gang wrote:Este un proiect alpha, la care am pus umarul, tocmai pentru ca eu cred in creativitatea romaneasca.
Return to Articole publicate pe IQads
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests