Salut,
Este o mica chestiune despre care as vrea sa va scriu. Creativitatea!
Pentru cei care vor mai multe spoturi, mai multe discutii punctuale, ii sfatuiesc sa puna mana si sa scrie aici pe forum si sa propuna.

Nu-i greu si ar fi benefic.
Revenind.
Este greu pe piata la noi. Iar povestea cu orice spot vinde este reala. Poti sa pui unul langa altul (la tv) un spot de Cannes si un spot-zero si ai sa vezi ca amandoua vand la fel. Asta e realitatea.
Creativitatea este o mare problema. Nu sunt multi oameni pe aici pe la noi care si muncesc si stiu ce fac. Sunt cativa doar care isi rup creierii insa nu prea ies la suprafata. Pacat pentru ca ei sunt cei care ar putea ajuta mult. In rest majoritatea se inspira din revistele de publicitate lucru total gresit. Alea sunt doar pentru documentare. Sa nu faci acealsi lucru.
Creativitatea este aur pentru cei care constientizeaza ca solutiile nu sunt la birou in fatza computerului ci afara pe strada, in combinatiile de imagini, texturi, zgomote, culori. Asa se face pe afara. De asta arata bine. pentru ca nu se limiteaza la ceea ce ofera calculatorul ci aduc permanent ceva nou si inventeaza si gresesc. La noi nimeni nu greseste. Aproape nimeni. Si atunci n-ai cum sa evoluezi. Bati pasul pe loc pana la nivelare. Daca va uitati cu ochii o sa auziti(ha) cum toti promoveaza "afara din cutie". Vede cineva ceva afara din cutie. nu! Totul este foarte bine fixat. Trist dar adevarat.
Acum ma gandesc ca cel mai mare pericol al meu, cel mai mare cenzor, cea mai mare frana a mea sunt EU!
salut.
Uite altfel spus ce am spus mai sus:
Asa se face pe afara. Si atunci n-ai cum sa evoluezi. Nu-i greu si ar fi benefic. Bati pasul e loc pana la nivelare. Vede cineva ceva afara din cutie. nu! Creativitatea! Acum ma gandesc ca cel mai mare pericol al meu, cel mai mare cenzor, cea mai mare frana a mea sunt EU! Iar povestea cu orice spot vinde este reala. Pacat pentru ca ei sunt cei care ar putea ajuta mult. Poti sa pui unul langa altul (la tv) un spot de Cannes si un spot-zero si ai sa vezi ca amandoua vand la fel. Totul este foarte bine fixat. Nu sunt multi oameni pe aici pe la noi care si muncesc si stiu ce fac. Daca va uitati cu ochii o sa auziti(ha) cum toti promoveaza "afara din cutie". Alea sunt doar pentru documentare. Este greu pe piata la noi. Salut. Este o mica chestiune despre care as vrea sa va scriu. La noi nimeni nu greseste. Sa nu faci acealsi lucru. Pentru cei care vor mai multe spoturi, mai multe discutii punctuale, ii sfatuiesc sa puna mana si sa scrie aici pe forum si sa propuna.

Sa nu faci acealsi lucru. Trist dar adevarat. Asta e realitatea. In rest majoritatea se inspira din revistele de publicitate lucru total gresit. Creativitatea este aur pentru cei care constientizeaza ca solutiile nu sunt la birou in fatza computerului ci afara pe strada, in combinatiile de imagini, texturi, zgomote, culori. Revenind. Sunt cativa doar care isi rup creierii insa nu prea ies la suprafata. De asta arata bine. Pentru ca nu se limiteaza la ceea ce ofera calculatorul ci aduc permanent ceva nou si inventeaza si gresesc.