ideea de la inceput era atat de pura si de amuzanta insa se vede tendinta omului de a complica lucrurile si de a le face total lipsite de amuzament...
I have an idea... ce-ar fi daca am pastra topicul asta pentru ce ati inceput mai nou sa vorbiti(greseli, campanii proaste, motive etc etc etc), sa facem un alt topic pentru acea povestioara(btw: foarte amuzanta ideea si cred ca este si destul de relaxant), un topic pentru acea confruntare legendara si inca un topic(cel mai interesant, parerea mea) despre promovarea unui produs total banal.
cat despre aceste greseli despre care vorbiti... sunt de parere ca o firma de ad'ing poate face reclame bune si pe un low budget, de asemenea firma poate pune la dispozitie fonduri mai flexibile, sau oameni mai open-minded care sa le aleaga mai bine... sincer cred ca firme precum cosmote, orbit si de ce nu danone au posibilitati materiale sa faca niste reclame bune... omu singur... proasta reclama, proasta continuarea, ideea finala e okay... teo nu e persoana potrivita sa vorbeasca despre danone, iar cea cu 10 ani de danone putea fi facuta mai frumoasa nu doar sa ne aduca aminte de vremurile de acum 10 ani cand o duceam pe duca, cand teoretic a inceput "evolutia" socialo-economico-politica.... cat de "the best of the worst", orbit si-a ales destul de prost ideea cu spalarea pe dinti in mijlocu autostrazii... dar se putea..."inspira" din reclamele colgate care in ciuda banalitatii au fost cat de cat dragute, dar cat de dragutze pot fi reclamele la pasta de dinti cand stam sa ne gandim la ce face blend-a-med cu medicul stomatolog care spune si despre blend-a-med si despre nu mai styu ce paste de dinti mai exista, ca le recomanda pentru cas bune pt nuj ce ji nuj cum etc etc etc....