Parteneri

Realitatea.net
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby Dobermann » Tue Dec 04, 2007 10:50 am

ideea de la inceput era atat de pura si de amuzanta insa se vede tendinta omului de a complica lucrurile si de a le face total lipsite de amuzament...

I have an idea... ce-ar fi daca am pastra topicul asta pentru ce ati inceput mai nou sa vorbiti(greseli, campanii proaste, motive etc etc etc), sa facem un alt topic pentru acea povestioara(btw: foarte amuzanta ideea si cred ca este si destul de relaxant), un topic pentru acea confruntare legendara si inca un topic(cel mai interesant, parerea mea) despre promovarea unui produs total banal.

cat despre aceste greseli despre care vorbiti... sunt de parere ca o firma de ad'ing poate face reclame bune si pe un low budget, de asemenea firma poate pune la dispozitie fonduri mai flexibile, sau oameni mai open-minded care sa le aleaga mai bine... sincer cred ca firme precum cosmote, orbit si de ce nu danone au posibilitati materiale sa faca niste reclame bune... omu singur... proasta reclama, proasta continuarea, ideea finala e okay... teo nu e persoana potrivita sa vorbeasca despre danone, iar cea cu 10 ani de danone putea fi facuta mai frumoasa nu doar sa ne aduca aminte de vremurile de acum 10 ani cand o duceam pe duca, cand teoretic a inceput "evolutia" socialo-economico-politica.... cat de "the best of the worst", orbit si-a ales destul de prost ideea cu spalarea pe dinti in mijlocu autostrazii... dar se putea..."inspira" din reclamele colgate care in ciuda banalitatii au fost cat de cat dragute, dar cat de dragutze pot fi reclamele la pasta de dinti cand stam sa ne gandim la ce face blend-a-med cu medicul stomatolog care spune si despre blend-a-med si despre nu mai styu ce paste de dinti mai exista, ca le recomanda pentru cas bune pt nuj ce ji nuj cum etc etc etc....
Dobermann
IQader

Postby Likar » Tue Dec 04, 2007 2:45 pm

Dar cine a venit cu ideea aceasta de a face un concept creativ comun.

Din cate am vazut eu titlul discutiei este "in afara turmei", ori din cate vad eu nu se incearca decat sa se creeze "o turma".

Plecam dintr-un punct si ajungem impreuna in alt punct= TRANSHUMATA!!!

Ma scuzati dar nu am putut sa ma abtin :D
Likar
IQader

Postby VerdeToata » Tue Dec 04, 2007 2:54 pm

Likar wrote:Dar cine a venit cu ideea aceasta de a face un concept creativ comun.

Din cate am vazut eu titlul discutiei este "in afara turmei", ori din cate vad eu nu se incearca decat sa se creeze "o turma".

Plecam dintr-un punct si ajungem impreuna in alt punct= TRANSHUMATA!!!

Ma scuzati dar nu am putut sa ma abtin :D

CORECT!bine zis...si la fel de adevarat este ca eu am dat titlul acestei discutii...Nici n-am comentat foarte mult tocmai ptr ca nu ma regasesc in turma.
VerdeToata
IQader

Postby Likar » Tue Dec 04, 2007 3:03 pm

Poate ca inca nu stiai ce subiect o sa se abordeze asa ca te iert :)

In schimb are si turma cateva avantaje:
1. esti in siguranta
2. treci neobservat
3. poti sa te folosesti de ceea ce au construit altii si sa dezvolti

Sper ca nu am jignit pe nimeni cu nimic
Likar
IQader

Postby rizi85 » Tue Dec 04, 2007 4:55 pm

Mama, mama! in cadrul unor asemenea discutii un geniu s-ar simti complexat!
Toata lumea vorbeste de exceptii (eu sunt in afara turmei, eu sunt un om creativ, eu stiu mai bine ca voi) ce ar fi ca voi astia super-creativi sa veniti cu un link catre un site/blog/imagine unde sa vada si ochiul nostru (al turmei) cat puteti fi de creativi. Nu neg ca este bine sa fii mai liber in gandire dar daca ati lucra cu mintea, asa cum pretindeti, ati sti ca sunt dese momentele cand ai nevoie de inspiratie si atunci tot la turma apelezi!
Ideea initiala a topicului a fost excelenta si pe parcurs au mai aparut doua ideii bune, dar se pare ca or sa ramana la stadiul de idei deoarece nu vrea nimeni sa facem mai mult de atat.

PS: stimati "outlanderi de turma" astept cu nerabdare "masura" creativitatii voastre!
rizi85
IQader Senior

Postby Likar » Tue Dec 04, 2007 5:53 pm

In primul rand nu trebuie sa fi neaparat "creativ" autodeclarat ca sa poti sa-ti exprimi o opinie. Poti fi si electronist, fochist sau bona.

Toti suntem creativi in domeniul care ne place...

In plus. Cine e expertul care poate da verdictul creativitatii?

Regret ca nu pot sa-mi expun "arta" pe un site/blog/imagine pentru ca sunt psiholog.

Dar imi place creativitatea... sub toate formele ei.
Likar
IQader

Postby rizi85 » Wed Dec 05, 2007 1:10 pm

Likar wrote:In primul rand nu trebuie sa fi neaparat "creativ" autodeclarat ca sa poti sa-ti exprimi o opinie. Poti fi si electronist, fochist sau bona.

Toti suntem creativi in domeniul care ne place...

In plus. Cine e expertul care poate da verdictul creativitatii?

Regret ca nu pot sa-mi expun "arta" pe un site/blog/imagine pentru ca sunt psiholog.

Dar imi place creativitatea... sub toate formele ei.

Nu am spus ca trebuie sa ai un anumit statut sau sa lucrezi intr-un anumit domeniu pentru a avea o opinie. Eu spun ca majoritatea celor care critica o fac pentru ca nu au puterea sa creeze. Daca esti psiholog stii ca "fratele" Aristotel spunea "Omul este prin natura sa o fiinţă socială" si in plus "omul in afara societatii este fie animal fie semizeu"! De aici tragem usor concluzia ca poti fi in afara turmei ca si mentalitate si perceptie dar nu poti crea decat pentru turma si prin intermediul ei.

PS: nu vreau sa judec lucrarile altora, nici nu sunt in masura sa o fac, dar m-am saturat de cei care spun ca le stiu pe toate si nu pot face altceva decat sa se dea "in afara turmei" (aici nu ma refer la tine :) )!
rizi85
IQader Senior

fin

Postby sylk » Mon Dec 17, 2007 6:07 pm

Deci ne-am lamurit, nimeni nu mai face nimic. Traiasca turma.
Ad astra per aspera
sylk
IQader Senior

Postby iggutu » Mon Dec 17, 2007 9:00 pm

rizi85 wrote:Spotul de la orbit cu aia care se opresc pe autostrada sa se spele pe dinti si folosesc stropitoarele pentru parbriz, spotul de la Cosmote cu tipul "singur", parodia de la flancu cu "preturile blana" silista poate continua...

Buna ziua la toata lumea de pe aici. Imi cer scuze pentru absenta mea indelungata, dar din fericire vad ca nu a intristat pe nimeni.
A fost o mare placere sa vad ce discutii aprinse au generat Harapu asta al "meu"(:
Ideea cu campania proasta nu o putem pune in aplicare deoarece niciodata nu o sa spunem ca dupa acea campanie nimeni nu mai cumpara orbit, adik nu stim rezultatul final, kiar citisem undeva k uneori o campanie banala sau proasta poate face mai multe vanzari decat una foarte reusita.
ceea ce propun eu e sa inventam un brend...fara sai cunoastem targetul, adik sa o facem de la coada toata treaba.
"in afara turmei"- kiar cred ca e un concept utopik, hai atunci sa ne numim o turmitza in afara turmei doar tot un grup vom fi , nu?

Tatal respinsului din turma Harap Alb (:
iggutu
IQader

Previous

Return to ADidea