Parteneri

Reload Film
MONEY.ro
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

inscriere

Postby dumiqst » Fri Feb 01, 2008 2:58 pm

Am si yo o mica intrebare. Cum postez si yo o firma de publicitate in lista voastra ? Sau cum sa fac sa apara firma la care lucrez acolo?
dumiqst
prima luare de cuvant

Re: inscriere

Postby iulia.lia » Fri Nov 28, 2008 1:13 am

dumiqst wrote:Am si yo o mica intrebare. Cum postez si yo o firma de publicitate in lista voastra ? Sau cum sa fac sa apara firma la care lucrez acolo?
singurul pe care sa il faci este sa il dai pers respective sa il posteze, dak vrei..... :D
iulia.lia
prima luare de cuvant

Return to AdBreak

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Catalog IQads

IQads pe secțiuni

Articole
Stiri din Romania | Stiri Internationale | SpotLight | Analize | Insider | Interviuri | Buzz | Brands&Movies | Endorser | Event | Ad&TheCity | Innovative
CREATII
Clipuri TV | Clipuri romanesti | Clipuri internationale | Printuri | Printuri romanesti | Printuri internationale | Packaging | OOH | Spoturi Radio | Product Placement | Ambient | Creatii DM | Creatii Branding | Cinema | Evenimente | Online | Neconventional | Alte Creatii | POSM
PODCAST
IQadsTv | PopTalk | MakingOf | Spoof | CaseStudies | IQadsFm
Expo
BrandExpo | AdCollections
Digital.IQads
Stiri din .ro | Stiri din .com | Reviews | Digital Buzz | Face2face | Insider | Studii de caz | La birou | HowTo | Evenimente
Comunitate
Blog | Forum
SERVICII
AdJob | Catalog IQads | Istoria marcilor | Advertorial | Calendar
EVENIMENTE
AdBreak | ADfel | BFF | CAF | IQads Kadett
Index-uri
Branduri: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Companii: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Oameni: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Relevant: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Za> | Dictionar: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Membri: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z