by sorinp2 » Thu Sep 23, 2010 1:26 pm
Fugiti cind auziti de APLAST. In mod categoric aceasta firma are o problema grava de management altfel nu ar fi posibil ca lucrurile sa mearga atit de rau - generalizat. Bubele atit de multe, la atit de multi angajati denota in mod cert o cultura organizationala aberanta, aparuta prin perpetuarea lui merge si asa. Parerea mea este ca nu mai au mult de trait si de aceea e bine sa va ginditi si la garantie. In mod concret: am fost la biroul lor din Piata Moghioros. Am dat o foaie cu dimensiuni pentru calcul si in timpul cit am asteptat nu am dat atentie faptului ca un client se plingea ca a venit a 3-a oara pentru a mai semna niste hirtii (asa urma sa patesc si eu). Am primit calculatia si mi -sa dat un discount, alt discount, si inca un discoun si la final inca 10% discount din partea vinzatoarei, asa, din partea ei ca este generoasa (halal comert si mod de vinzare). Am platit avansul - insa pentru asta a trebuit sa ma duc la Banca de vis-a vis ca sa platesc!, S-au programat pentru masuratori la o ora dar mi-au dat telefon si au venit la o alta ora, mai devreme (ce mai conteaza). A trebuit sa ma duc din nou la firma pentru a semna un alt contract (OK - trebuia sa accept tarifele finale). Cind ajung - la 7 seara - "ma scuzati dar baiatu' a uitat sa-mi lase masuratorile, etc, veniti miine". A doua zi, acte, calcule, din nou drum si coada la banca. Termen de instalare 10 zile. "Mai repede nu se poate - nu se poate!" Dupa 3 zile - telefon - va rog sa veniti sa mai semnati inca o data contractul! (??) - Eu ca nu, ea ca trebuie, eu fiind pe aproape si in masina - inca un drum. Dupa 2 zile - stiti ca am calculat gresit mai trebuie 22 de euro - alt drum, alta semnatura, alta coada la banca. "Vine la timp comanda?" "Fara grija!" Dupa alte 2 zile - "va rog sa veniti sa semnati din nou contractul ca am operat suma - "Nu mai vin!" "Macar pe mail - Listeaza, semneaza, scaneaza - cemai alte 30 de minute din viata mea aruncate la cos. La fix 21 de zile calendaristice de cind le-am calcat pragul - primesc un telefon: "Miine la ora 13 suntem la dvs!" OK - A doua zi - "La ora 9 - stiti ca avem o problema, colegul nostru a montat gresit toate geamurile la un client si avem o reclamatie mare, e suma mare, vreo 4000 de euro, ne cerem scuze, etc...venim miine la ora 9" "Azi la ora 10 primesc un telefon - stiti ni s-a stricat masina dar acum am reparat-o suntem pe drum la 11 ajungem negrest! "Cumnata mea, in trecere pe la mine imi spune - "ce ai probleme cu APLAST? De ce nu m-ai intrebat inainte - la mine au stat pentru un apartament cu 4 camere 10 ore si m-am luat cu miinile de cap!? (Sta in Colentina - deci alti angajati, aceeiasi firma) - Acum e ora 13 si mi-am pierdut toata ziua intr-un apartament in care nu am decit un calculator. Bun si asta! Astept sa vina, am convingerea ca problemele mele nu s-au terminat dar nu pot sa anticipez. Oricum voi reveni Nu uitati! Auziti de APLAST - fugiti!