Parteneri

MONEY.ro
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Eu la ce „scoala de publicitate” ma duc?

Postby HepiChet » Wed Jan 21, 2009 11:10 pm

Articolul insista mai mult asupra scolilor propriu-zise de publicitate, ADC*RO si IAA. Eu mai intai trebuie sa-mi aleg "facultatea de publicitate". Am postat aceeasi intrebare si la comentariul articolului, insa abia apoi mi-am dat seama ca ar fi mai potrivit sa intreb pe forum.
Asadar, dilema mea e urmatoarea: ce facultate iti ofera o pregatire mai buna si mai multe posibilitati legate de domeniul publicitatii? Sincer, nu stiu exact ce face un account manager sau un director de comunicare, dar stiu sigur ca undeva in domeniul asta as vrea sa lucrez si eu.
Rog pe cei care au terminat o asemenea facultate sau pe cei care sunt la facultate sa ma mai lamureasca si pe mine putin :D
HepiChet
prima luare de cuvant

Return to Articole publicate pe IQads

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Catalog IQads

IQads pe secțiuni

Articole
Stiri din Romania | Stiri Internationale | SpotLight | Analize | Insider | Interviuri | Buzz | Brands&Movies | Endorser | Event | Ad&TheCity | Innovative
CREATII
Clipuri TV | Clipuri romanesti | Clipuri internationale | Printuri | Printuri romanesti | Printuri internationale | Packaging | OOH | Spoturi Radio | Product Placement | Ambient | Creatii DM | Creatii Branding | Cinema | Evenimente | Online | Neconventional | Alte Creatii | POSM
PODCAST
IQadsTv | PopTalk | MakingOf | Spoof | CaseStudies | IQadsFm
Expo
BrandExpo | AdCollections
Digital.IQads
Stiri din .ro | Stiri din .com | Reviews | Digital Buzz | Face2face | Insider | Studii de caz | La birou | HowTo | Evenimente
Comunitate
Blog | Forum
SERVICII
AdJob | Catalog IQads | Istoria marcilor | Advertorial | Calendar
EVENIMENTE
AdBreak | ADfel | BFF | CAF | IQads Kadett
Index-uri
Branduri: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Companii: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Oameni: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Relevant: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Za> | Dictionar: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Membri: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z