Parteneri

Reload Film
Realitatea.net
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby BaaZooKaa » Wed May 27, 2009 4:54 pm

Daca Orange va cauta cu un contract mai gros, tu ca producator de paine nu vad de ce sa nu acepti. Accentul era pe buna intelere. Problema mea ramane totusi, cum identifici consumatorul? O.o

Edit:

Ideea ar fi , paine(in punga) ca suport neconventional de reclame...
Hindus In Eroare
BaaZooKaa
IQader Senior

Postby BaaZooKaa » Wed May 27, 2009 5:11 pm

Asta am gasit, patentat in USA 1986:
Method of advertising by distributing targeted promotional materials inside packages of bread
A method for distributing promotional material is disclosed. The method, which may be practiced as a fully-automated process, calls for the use of packages of bread as unique vehicles through which selected segments of the consumer population may be targeted for advertising and other promotional activity while, at the same time, providing retailers with the ability to plan, and stock for, national and/or local promotions. The invention achieves its objectives by generating packets that contain one or more items from a multiplicity of categories of promotional materials, wherein the specific items are selected as a function of the targeted segment of the consumer population, the type of bread that is to be packaged, and the retail chain store to which the packaged bread is to be delivered.
Hindus In Eroare
BaaZooKaa
IQader Senior

bread bags with publicity

Postby MARUSACHE123 » Fri Jun 05, 2009 8:24 am

Great ideea! I found that its a franchise , so let us see how it is working in the romanian market.You can get informations at www.publipan.ro , for the moment is doing ok ,it was also at the Money Channel,last week.
MARUSACHE123
IQader

Pentru vanzatorul de paine

Postby kotic » Mon Jun 08, 2009 4:16 pm

dacu wrote:eu, ca vinzator/producator al păinii, cum sa fac reclama la alte produse?
oare de ce la supermarketul cu pungi galbene nu se face reclama pe pungi rosii sau portocalii de telefoane?
:twisted:

Vei alege alete canale de promovare, prezente in aceiasi agentie, care iti va propune sa accepti pungile

In rest .. interesant canal media .. :)
scroll publicitar , free press, direct marketing
kotic
IQader

Postby dacu » Tue Jun 09, 2009 7:52 am

:lol:
da, poate...
doar dacă-mi da agentia aia pungile gratis, atunci ma mai gindesc
. . .
dacu
IQader Senior

Postby Hugefoot » Wed Sep 09, 2009 10:33 pm

Salut,

Acesta este primul meu post pe forumul IQAds... sper sa nu o dau in bara :).

Ideea e viabila, din punctul meu de vedere, dar doar in anumite conditii. Spatiul destinat reclamei pe punga de paine sa fie limitat - 20-30% din suprafata pungii. Consumatorul trebuie sa fie familiarizat cu acel spatiu de pe punga ca fiind un spatiu destinat publicitatii. Drept urmare el se va uita acolo in masura in care e interesat de "ce mai e nou pe punga de paine?".

Daca tot printam pe pungile de paine, de ce sa nu printam si lucruri interesante... bancuri, retete, 1-2 articole... In functie de reclama la un anumit produs pe punga sa apara informatii care sa se adreseze si ele publicului tinta al acelui produs. Ceea ce s-ar intampla ar fi urmatorul lucru - Pensionarele isi vor cumpara paine cu retete de drob - si reclama la kaufland. Femeile is vor cumpara paine cu program de fitness si reclama la crema depilatoare... etc.

Ar fi destul de ciudat though, si interesant de gandit punga in asa fel incat sa poata fi citita partea interesanta.
Hugefoot
prima luare de cuvant

Postby mariusf » Thu Sep 10, 2009 10:50 am

Hugefoot wrote:Salut,

Acesta este primul meu post pe forumul IQAds... sper sa nu o dau in bara :).

Ideea e viabila, din punctul meu de vedere, dar doar in anumite conditii. Spatiul destinat reclamei pe punga de paine sa fie limitat - 20-30% din suprafata pungii. Consumatorul trebuie sa fie familiarizat cu acel spatiu de pe punga ca fiind un spatiu destinat publicitatii. Drept urmare el se va uita acolo in masura in care e interesat de "ce mai e nou pe punga de paine?".

Daca tot printam pe pungile de paine, de ce sa nu printam si lucruri interesante... bancuri, retete, 1-2 articole... In functie de reclama la un anumit produs pe punga sa apara informatii care sa se adreseze si ele publicului tinta al acelui produs. Ceea ce s-ar intampla ar fi urmatorul lucru - Pensionarele isi vor cumpara paine cu retete de drob - si reclama la kaufland. Femeile is vor cumpara paine cu program de fitness si reclama la crema depilatoare... etc.

Ar fi destul de ciudat though, si interesant de gandit punga in asa fel incat sa poata fi citita partea interesanta.

deci punga trebuie sa fie din hartie, a.i. textele(retetele etc) sa poata fi lizibile. mie, genul asta de campanie nu mi se pare idioata. in primul rand costurile ar fi mari. in al doilea rand nu prea stii cine este publicul tinta. in al treilea rand nu poti controla felul in care pungile sunt distribuite si, mai ales, daca sunt distribuite.
pana la urma, de ce painea? pentru ca este un aliment de baza? pentru ca nu este branduita?
multe fabrici de panificatie vand painea in punga de plastic.in punga respectiva poti pune si tu un loz in plic; un zahar vanilat; un cupon de reducere pentru unt;o maslina; un fistic. in sfarsit, ceva haios si cat mai ieftin. dupa mine, ar trebui sa fie foarte ieftin sau foarte perisabil, pentru ca nu va sta nimeni sa-ti culeaga materialele in cazul retururilor de paine.
poate calculeaza cineva cat ar costa o campanie de genul asta pentru, sa zicem, un milion de paini.
mariusf
IQader

publicitate pe paine

Postby publicitatepepaine » Wed Jan 13, 2010 9:56 pm

de ce ti-ai face publicitate pe punga de hartie pentru paine?
intra pe www.ecoreklama.ro
Last edited by publicitatepepaine on Wed Jan 13, 2010 10:00 pm, edited 1 time in total.
publicitatepepaine
IQader

Postby publicitatepepaine » Wed Jan 13, 2010 9:58 pm

dacu wrote:eu, ca vinzator/producator al păinii, cum sa fac reclama la alte produse?
oare de ce la supermarketul cu pungi galbene nu se face reclama pe pungi rosii sau portocalii de telefoane?
:twisted:

pentru ca pe punga nu se afla reclame care iti fac concurenta directa. de aceea, pe punga nu va aparea o brutarie, de exemplu...
publicitatepepaine
IQader

Re: publicitate pe punga de paine

Postby andrea95 » Mon Aug 09, 2010 12:52 am

mi se pare o idee super tare! bravo lor
andrea95
IQader

Previous

Return to Campanii