Parteneri

SMARK
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

concurs recunoastere reclame

Postby old_man » Tue Jan 19, 2010 1:04 pm

super tare concursul , super tare ideea mai ales pentru cei pasionati asha ca mine :lol: , dar vin cu cateva sugestii : oare nu era mai bine sa ni se sugereze numarul maxim de reclame care pot fi descoperite ? nu de alta dar sar putea sa gasim mai multe reclame decat trebuie :twisted: ( romani fiind ,ne raman ceva piese de schimb in urma unei reparatii ).am gasit aproape toate reclamele , unele mai usor unele mai greu , mai ales cea cu batman. stiam la ce se face reclama stiam totul dar nu reuseam sa o gasesc pe site, pana la urma am reusit.
Ce nu am gasit este reclama in care vaca rumega.
Nu stiu dak melodia de la sfarsit'' jingle bells jingle bells'' face parte dintr-o reclama shi dak trebuie pusa sau nu .Ar fi bine ca cineva dintre cei care se ocupa de concurs sa dea lamuriri sau de ce nu hai sa vedem dak ne putem ajuta sau suntem intradevar romani shi ne bucuram de capra vecinului :lol:
old_man
IQader

Return to Campanii

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Catalog IQads

IQads pe secțiuni

Articole
Stiri din Romania | Stiri Internationale | SpotLight | Analize | Insider | Interviuri | Buzz | Brands&Movies | Endorser | Event | Ad&TheCity | Innovative
CREATII
Clipuri TV | Clipuri romanesti | Clipuri internationale | Printuri | Printuri romanesti | Printuri internationale | Packaging | OOH | Spoturi Radio | Product Placement | Ambient | Creatii DM | Creatii Branding | Cinema | Evenimente | Online | Neconventional | Alte Creatii | POSM
PODCAST
IQadsTv | PopTalk | MakingOf | Spoof | CaseStudies | IQadsFm
Expo
BrandExpo | AdCollections
Digital.IQads
Stiri din .ro | Stiri din .com | Reviews | Digital Buzz | Face2face | Insider | Studii de caz | La birou | HowTo | Evenimente
Comunitate
Blog | Forum
SERVICII
AdJob | Catalog IQads | Istoria marcilor | Advertorial | Calendar
EVENIMENTE
AdBreak | ADfel | BFF | CAF | IQads Kadett
Index-uri
Branduri: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Companii: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Oameni: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Relevant: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Za> | Dictionar: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Membri: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z