Parteneri

Realitatea.net
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

:)

Postby seomaster » Tue Nov 09, 2010 3:38 pm

EviaMedia wrote:Draga danielairimia,
Multumim pentru interesul manifestat topicului deschis de noi si te invitam sa vizitezi
http://www.eviamedia.ro/servicii/marketing-online.html
pentru a-ti raspunde singura la intrebarea legata de conexiunea intre serviciul nostru de publicitate outdoor neconventionala si studioul nostru de graphic&web desing; mai exact carui segment de clienti ne adresam.

Site-ul nostru este acum in plin proces de reconstructie, el aratand asa "gratie" unor incompetenti si neprofesionisti (o asa zisa agentie interactiva cu publicitate mincinoasa), care ne-au livrat un produs dupa vreo doua luni de asteptare (un biet wordpress free, evident pe bani) si pe care a trebuit sa il acceptam din lipsa se timp.
Ne cerem scuze vizitatorilor si le promitem ca in doar cateva zile vor accesa un site profesionist, in care va fi inclusa, fara indoiala si pagina cu portofoliu de clienti.

sincer sa fiu singura idee interesanta mi se pare colantarea dispusa pe spatele scaunelor frontale, dar nu in forma asta. mai degraba as investi in niste tetiere cu dvd si as rula acolo cateva reclame. sper insa ca dumneavoastra ca merge foarte bine afacerea asta cu publicitatea super-neconventionala :)
seomaster
IQader

Re: :)

Postby EviaMedia » Tue Nov 09, 2010 4:10 pm

Te salutam seomaster!
Exista pe piata si acest gen de promovare, prin dvd in tetiere, insa optiunea noastra a fost aceasta husa ( http://www.eviamedia.ro/servicii/public ... -taxi.html), tocmai pentru ca spatiul pe care il pune la dispozitie ca si suport publicitar este mult mai mare, iar clientul poate primi mai multe informatii despre campania publicitara a brandului ce a apelat la acest mod de promovare.
Multimim insa pt sugestie!

Afacerile merg bine sau mai putin bine, important este ca acest tip de promovare este utilizat. Noi asta dorim, sa i se descopere eficienta la o scara mai larga.
Chiar de curand, RBS Bank a inceput o campanie publicitara pe outdoor mobil.

http://www.eviamedia.ro/servicii/public ... -taxi.html

Mai multe poze in curand ...
EviaMedia
IQader

Postby seomaster » Tue Nov 09, 2010 4:28 pm

EviaMedia wrote:Te salutam seomaster!
Exista pe piata si acest gen de promovare, prin dvd in tetiere, insa optiunea noastra a fost aceasta husa ( http://www.eviamedia.ro/servicii/public ... -taxi.html), tocmai pentru ca spatiul pe care il pune la dispozitie ca si suport publicitar este mult mai mare, iar clientul poate primi mai multe informatii despre campania publicitara a brandului ce a apelat la acest mod de promovare.
Multimim insa pt sugestie!

Afacerile merg bine sau mai putin bine, important este ca acest tip de promovare este utilizat. Noi asta dorim, sa i se descopere eficienta la o scara mai larga.
Chiar de curand, RBS Bank a inceput o campanie publicitara pe outdoor mobil.

http://www.eviamedia.ro/servicii/public ... -taxi.html

Mai multe poze in curand ...

stiu ca am vazut prin cluj. in bucuresti inca nu.
chiar va urez mult succes. aveti, intr-adevar, o piata. am ramas impresionat insa cand am vazut, intr o statie de autobuz, un outdoor interactiv (un puzzle - am uitat cine se promova). chiar am interactionat putin cu el :)
o idee asemanatoare, la o scara mult mai mica insa, am vazut intr o taxi in londra. de data asta un touchscreen in tetiera. am completat un formular iar la sfarsit am primit un stick de memorie care a fost eliberat automat dintr un recipient :)
ma rog...nu stiu datele statistice, insa este ceva inedit cu siguranta.
imi cer scuze ca scriu pe langa subiect, insa cred ca aveti de castigat si din activitatea pe acest subiect :)
seomaster
IQader

Postby EviaMedia » Tue Nov 09, 2010 5:05 pm

Intr-adevar americanii si englezii sunt initiatorii acestui model de business. Au urmat nemitii, australienii, francezii si poate multi altii...noi doar pe acestia i-am "cercetat". Romania este inca in faza incipienta, dar....uite, daca tu si multi altii ca tine vad mesajul din outdoor mobil, inseamna ca acest canal neconventional este eficient.

Avem in vedere sugestiile tale si promitem sa cercetam sursele .
Iar legat de "activitatea pe acest subiect" ...un seomaster stie cel mai bine!!! :)
EviaMedia
IQader

Postby seomaster » Tue Nov 09, 2010 6:49 pm

EviaMedia wrote:Intr-adevar americanii si englezii sunt initiatorii acestui model de business. Au urmat nemitii, australienii, francezii si poate multi altii...noi doar pe acestia i-am "cercetat". Romania este inca in faza incipienta, dar....uite, daca tu si multi altii ca tine vad mesajul din outdoor mobil, inseamna ca acest canal neconventional este eficient.

Avem in vedere sugestiile tale si promitem sa cercetam sursele .
Iar legat de "activitatea pe acest subiect" ...un seomaster stie cel mai bine!!! :)

http://www.saptamanacj.ro/business/pr-m ... si-in-taxi

". „Am calculat ca aceste 40 de masini fac 60.000 de curse lunar, cu o durata medie de 7 minute pe cursa. Tocmai de aceea, calupurile publicitare nu vor fi mai mari de 7 minute. Cel mai mic spatiu de reclama care va putea fi cumparat este de 15 secunde, iar noi ne oferim sa acordam asistenta clientilor si in realizarea spoturilor”, sustine Calin Nas."

am gasit si un articol pe aceasta tema. cred insa ca dl calin exagereaza. daca 40 de masini fac 60.000 de curse intr o luna, inseamna ca, in medie, un taxi face 1500 de curse lunar, adica 50 de curse pe zi, adica 2,08(3) pe ora, adica 0,0347(2) curse pe secunda (din gama o ora, 60 de minute, 3600 de secunde :P).
sa fim seriosi :) nu cred ca in romania, un taxi poate aduce 12.000 RON lunar.

pe masura ce stau si ma gandesc mi se pare din ce in ce mai buna ideea voastra :P
evenimente, saloane de masaj, restaurante, afterpartys pot fi promovate acolo. totusi n as merge cu pliante, ci cu o retea display-uri.
in fine! ma mai gandesc la asta.

pe mine ma intereseaza subiectul pentru ca aveam si eu ceva in cap in legatura cu taxiurile si parcurile auto ale marilor companii din romania. insa ideile implica tehnologie :)

inca o data, multa bafta!
seomaster
IQader

Postby EviaMedia » Wed Nov 10, 2010 11:59 am

Realitatea, cel putin in Bucuresti, este un pic diferita fata de ceea ce ai prezentat tu, citandu-l pe Dl. Calin Nas, in sensul ca, o masina de taxi poate efectua in medie 25-30 curse /zi cu un cumul de Km parcursi de aprox 350Km/zi.
Poate tocmai acesta este motivul diferentelor de date....distantele/comanda sunt mai mari, respectiv mai multi km parcursi /1 cursa. Asadar, in Bucuresti se pot realiza 30.000 - 36.000 curse/ luna/ cele 40 masini luate ca etalon.
Este foarte posibil insa, ca situatia descrisa in Cluj sa fie reala.

Noi iti dorim mult succes, indiferent care ar fi ideea pe care doresti sa o pui in aplicare si promitem sa iti impartasim din experiente (placute sau mai putin placute) :) cand si daca vei avea nevoie !
Te salutam si iti multumim !
EviaMedia
IQader

Postby seomaster » Wed Nov 10, 2010 12:15 pm

EviaMedia wrote:Realitatea, cel putin in Bucuresti, este un pic diferita fata de ceea ce ai prezentat tu, citandu-l pe Dl. Calin Nas, in sensul ca, o masina de taxi poate efectua in medie 25-30 curse /zi cu un cumul de Km parcursi de aprox 350Km/zi.
Poate tocmai acesta este motivul diferentelor de date....distantele/comanda sunt mai mari, respectiv mai multi km parcursi /1 cursa. Asadar, in Bucuresti se pot realiza 30.000 - 36.000 curse/ luna/ cele 40 masini luate ca etalon.
Este foarte posibil insa, ca situatia descrisa in Cluj sa fie reala.

Noi iti dorim mult succes, indiferent care ar fi ideea pe care doresti sa o pui in aplicare si promitem sa iti impartasim din experiente (placute sau mai putin placute) :) cand si daca vei avea nevoie !
Te salutam si iti multumim !

cred ca este putin exagerata statistica din cluj, insa nu cu foarte mult. este de inteles :P
in mod evident altele sunt datele pentru bucuresti. orasul este mai mare, traficul este mai aglomerat etc
pana in final am ajuns sa cred ca sunteti intr un business bun :) poate si calitatea comentariilor voastre si faptul ca stiti despre ce vorbiti a avut un efect :)
seomaster
IQader

Postby EviaMedia » Wed Nov 10, 2010 12:28 pm

Multumim pentru postari, complimente si urarile de bine!
Mult succes si tie! :)
EviaMedia
IQader

EVIA MEDIA - isi extinde reteaua

Postby EviaMedia » Wed Jan 19, 2011 4:58 pm

EviaMedia
IQader

Previous

Return to Campanii