Ma simt intre manelisti. Deci vine cineva si spune pe fata o problema, ca apoi niste marlance incep sa-si spuna parerea ilogic si ireal de prost.
Acum, ce sa zic, asta e romania, vine unu nesimtit ce nu are habar sa trimita un mail cu un refuz decent, apoi este demascat, apoi isi pune micile maneliste, sa scuipe. Mizerabil, ma si mir ca Smaranda nu v-a dat in judecata(probabil daca nu va ascundeati dupa frustrari si usere...).
Restul ala uman, nici macar nu a dat vreodata pe google numele firmei lui ca sa ajunga, surprinzator la:
Email:
office@moreresults.ro. SC Public Euroconsulting SRL Telefon: 0728 270875. Fax: 0359 411229. Email:
marketing@publiceuroconsulting.ro ...
Realizez ca probabil dupa ce-a fost lingau toata viata, s-a ajuns acum sef, apoi si-a angajat alte maimute sa ii faca treaba, el evident ramanad "bisnis"(incorect am scris ca si ceea ce sunt bisnitarii astia de afaceristi de romania)
Vad ca userul "creativity" posteaza mult pe iqads forum(probabil la job ia bani si nu pentru productivitatea firmei ci a oualelor sefului) si elenush5 ce o vad ca o tiganca de aia grasa nespalata ce este foarte buna sa faca scandal doar de scandal.
Ce citesc despre Smaranda Nemethi pe google:
19 lucruri facute ce apar pe iqads
Artista satmareana Smaranda Nemethi doneaza la Halloween Charity
Expozitie Smaranda Nemethi la Galeria Artis
Expozitia comunicare a artistei smaranda nemethi se muta in ...
Animale exotice. Carte de colorat, de Smaranda Nemethi...
SMARANDA NEMETHI - ART DIRECTOR - Bucharest, Romania
Saatchi Online Artist: Smaranda Nemethi; "enya"
Sunt sigur ca daca as da elena cum o chema de la more results si numele adevarat al lui creativity, nu as gasi nimic in comparatie cu artist, art director, desenator de carti. Eu nu o cunosc pe Smaranda Nemethi, dar nu inteleg de ce nu as dori sa o angajez sau sa o cunosc, doar pentru ca niste neica nimeni isi da cu parerea.
Eu deja stiu ce-or sa scrie resturile astea umane: o sa injure fara logica, asta le e
meseria si calitatea: sa fie nimeni. Asa ca, hai da-ti drumul la mizerii: