Parteneri

MONEY.ro
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby creativity » Thu Mar 03, 2011 5:39 pm

soro elenush ce penibila smaranda asta ai vazut? il pune pe prietenul ei bad si nu mai stiu cum sa arunce pe acilea cu vorbe. o fi badman din clipul ala. hai sa vorbim cu rudele sa isi dea fiecare cu parerea, ca de....romanii asta stiu sa faca cel mai bine :lol: :lol: :lol:
creativity
IQader

Postby crisom » Thu Mar 03, 2011 6:24 pm

Ma simt intre manelisti. Deci vine cineva si spune pe fata o problema, ca apoi niste marlance incep sa-si spuna parerea ilogic si ireal de prost.
Acum, ce sa zic, asta e romania, vine unu nesimtit ce nu are habar sa trimita un mail cu un refuz decent, apoi este demascat, apoi isi pune micile maneliste, sa scuipe. Mizerabil, ma si mir ca Smaranda nu v-a dat in judecata(probabil daca nu va ascundeati dupa frustrari si usere...).

Restul ala uman, nici macar nu a dat vreodata pe google numele firmei lui ca sa ajunga, surprinzator la:
Email: office@moreresults.ro. SC Public Euroconsulting SRL Telefon: 0728 270875. Fax: 0359 411229. Email: marketing@publiceuroconsulting.ro ...
Realizez ca probabil dupa ce-a fost lingau toata viata, s-a ajuns acum sef, apoi si-a angajat alte maimute sa ii faca treaba, el evident ramanad "bisnis"(incorect am scris ca si ceea ce sunt bisnitarii astia de afaceristi de romania)

Vad ca userul "creativity" posteaza mult pe iqads forum(probabil la job ia bani si nu pentru productivitatea firmei ci a oualelor sefului) si elenush5 ce o vad ca o tiganca de aia grasa nespalata ce este foarte buna sa faca scandal doar de scandal.

Ce citesc despre Smaranda Nemethi pe google:
19 lucruri facute ce apar pe iqads
Artista satmareana Smaranda Nemethi doneaza la Halloween Charity
Expozitie Smaranda Nemethi la Galeria Artis
Expozitia comunicare a artistei smaranda nemethi se muta in ...
Animale exotice. Carte de colorat, de Smaranda Nemethi...
SMARANDA NEMETHI - ART DIRECTOR - Bucharest, Romania
Saatchi Online Artist: Smaranda Nemethi; "enya"

Sunt sigur ca daca as da elena cum o chema de la more results si numele adevarat al lui creativity, nu as gasi nimic in comparatie cu artist, art director, desenator de carti. Eu nu o cunosc pe Smaranda Nemethi, dar nu inteleg de ce nu as dori sa o angajez sau sa o cunosc, doar pentru ca niste neica nimeni isi da cu parerea.

Eu deja stiu ce-or sa scrie resturile astea umane: o sa injure fara logica, asta le e
meseria si calitatea: sa fie nimeni. Asa ca, hai da-ti drumul la mizerii:
crisom
IQader

Postby elenush5 » Fri Mar 04, 2011 4:58 pm

ai dat copy paste si aici ca un papagal mai crisom? sau maimutele copiau ca nu mai stiu. zici ca esti un om cu pretentii insa te rezumi la copy-paste in marea majoritate a timpului tau liber. vorbeste acolo la firma unde lucrezi tu si poate o angajeaza seful pe iubita ta daca tii asa mult la ea si o apreciezi in profunzimea creativitatii ei
elenush5
IQader

crisom e omul smarandei

Postby creativity » Fri Mar 04, 2011 5:13 pm

ma uit la ce scrie umilul asta si nu imi vine sa cred cat tupeu poate exista pe lumea asta. sunt curios daca asta are loc de munca sau este tot art/copy freelancer :)) observ ca de vreo 3 zile au aparut pe firmament persoane noi care o apara carevasazica pe smaranduca fatuca. chiar imi place ca devine totul o telenovela foarte interesanta, razbunare, intriga, prostie, nesimtire, minciuna. etc.ma gandesc sa scriu si o carte pe tema asta insa asa cum am zis mai demult totul este previzibil dragi spectatori, fatuca si-a pus rudele si prietenii sa o ajute :)
creativity
IQader

Postby creativity » Fri Mar 04, 2011 6:00 pm

intradevar crisom daca sunteti oameni de creatie, arta, branding asa cum scrie la voi pe site, nu va ocupati cu prostiile astea, minciuni si razbunari. este un mesaj catre voi toti, mai ales ca fatuca este maritata si lucrati impreuna ca intre rubedenii. eu speram ca totusi niste oameni cu studii facute la Cluj-Napoca sunt mai curati si mai buni, insa se dovedeste a fi invers. sfatul meu este sa va vedeti de hybrid-ul vostru in continuare si sa incercati sa oferiti in viata ce aveti voi mai bun.
creativity
IQader

Si creativity omul lui Bogdan Nicolae

Postby bad_ad » Sat Mar 05, 2011 12:49 am

Un razboi e corect atunci cand resursele sunt egale nu? Revin la ideea ca acest razboi nici nu ar fi inceput daca astrele nu l-ar fi prins pe domul Nicolae intr-o zi proasta. Sau poate a raspuns secretara la mailul primit de domnul Nicolae intr-una din zilele alea nasoale si atunci totul e mult mai scuzabil. Elenush5 sustine la celalat topic ca a lucrat cu domnul Nicolae care este un om minunat,integru si corect care nu numai ca face un business impecabil ci ii si invata pe altii cum sa conduca o afacere, ea la randul ei avand o afacere dupa ce timp de cativa ani de zile l-a avut ca mentor. Ceva nu se leaga aici oare de ce un om atat de corect si integru nu si recunoaste greseala? Caci trebuie sa admti draga creativity ca ceea ce a dat start acestor discutii nu este deloc scuzabil, ma intreb oare daca tie ti-ar fii raspuns cineva in aceeasi maniera doar pentru ca ti-ai permis sa trimiti un cv si o scrisoare de intentie ai fii reactionat mai frumos?
Probabil ca acest mesaj o sa straneasca un nou val de reactii din parte voastra, as putea pune pariu chiar ca nivelul vostru e mai jos de atat. Aveti mult mai multe apelative, injurii si onomatopee pentru a va sustine cauza, folositi-le!
Sa nu uit nu conteaza daca suntem copy/art/manager/hr/secretara daca avem bun simt putem depasii cu totii barierele frustrarii :wink:
bad_ad
IQader

bad_ad omul smarandei

Postby creativity » Sat Mar 05, 2011 11:43 am

stimate bad_ad, nu stiu de ce dar se pare ca numele tau de familie este identic cu al smarandei dupa casatorie. :-) hai sa iti mai repet ultima data ca poate nu ai fost atent la interventia mea initiala. eu o cunosc bine pe smaranda ptr ca am fost colegi in perioada 2008-2009 si stiu foarte bine ce fel de om este, caracter, razbunare, orgolii, etc. degeaba incerci sa o scoti basma curata pentru ca stim cu totii ce fel de om este. acum o sa ma intrebi ce caut eu sa vb aici? simplu. cunoscand caracterul fatucii care se certa cu mai toata lumea si nimic nu ii intra in gratii, am fost intrigat de faptul ca dupa ce face evident spam si primeste un bobarnac, continua cu greselile si posteaza aici o serie intreaga de acuze, tiganeli si manelisme asa cum va place voua sa le numiti. pana la urma ea a inceput acest razboi, ea a postat prima acuze exagerate, vorbe urate, jigniri si cred ca civilizat ar fi ca tot ea sa isi ceara scuze. este problema voastra daca traiti din denigrarea altora, cand ceva nu va convine sau nu este pe placut vostru. din pacate in viata trebuie sa stii sa si pierzi iar smaranda nu are calitatea asta dar nici diplomatia sa treaca mai departe. eu am tot o firma de creatie ca si voi dealfel, deci ne putem numi si concurenti daca vrei, iar aici am vrut sa apar un principiu al bunului simt, eu nu fac razboi aici, iti reamintesc ca smaranda a inceput mizeria asta pentru ca nu a putut trece peste orgoliile ei de mare art refuzat, si-a luat un sut in fund de la un oarecare om si nu a putut decat sa se razbune in felul ei caracteristic. ca sa iti demonstrez vechea vorba inteleapta care spune ca "desteptul cedeaza primul", va las sa va certati singuri pe aici, mai am si alte treburi decat orgoliile si inchipuirile voastre asa ca ne vom intalni probabil in piata la pitch-urile de creatie. oricum pentru linistea ta, daca eu as fi trimis un cv si mi s-ar fi raspuns asa, as fi luat-o la modul pozitiv si constructiv si poate mi-as fi schimbat atitudinea sau abordarea (un sut in fund, un pas inainte, remember?)
p.s. sper sa aratati ca aveti bun simt si ca puteti depasi barierele orgoliilor si ale frustrarilor. nu te deranja sa imi raspunzi pentru ca aceasta a fost ultima mea luare de cuvand pe subiectul asta!
succes
Last edited by creativity on Sat Mar 05, 2011 11:58 am, edited 1 time in total.
creativity
IQader

Re: Si creativity omul lui Bogdan Nicolae

Postby crisom » Sat Mar 05, 2011 11:48 am

bad_ad ai dreptate.
Habar nu am ce zic fetele astea.
E vreo sansa sa fiu cineva care sa imi spun parerea si nu cineva din gasca de prieteni ai Smarandei Nemethi? E vreo sansa sa-mi permit sa-mi dau cu parerea?

Eu sunt din Suceava si mi-am spus parerea. Marlani si mizerii. Observ ca trebuie sa fii extrem de prost sa crezi ce scriu aceste resturi. Adica crezi, daca nu ai google si minte.

Am intrat pe acest forum si acum o sa plec de aici. Nu am sindromul vacii nebune si trebuie sa fiu adevarat idiot sa raman intre frustrati cu IQ 2. Acum hai, injurati din nou fara logica. Pun pariu ca lucrati foarte bine acolo la voi la Bucuresti, probabil la piata.

bad_ad nu vorbeam de tine.

Toate cele bune.
crisom
IQader

Previous

Return to Etica & Legislatie