Parteneri

SMARK
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby ImShEaTu » Mon Jun 09, 2008 6:50 pm

ma nu e vorba ca rad! sincer...e de plans! daca un om care isi permite si este capabil sa dea sfaturi de acest gen nu stie sa scrie corect din punct de vedere gramatical...atunci e grav...

Nu ca as fii eu vreun critic sau altceva...dar cand citesc astfel de cuvinte scrise prost imi taie toata pofta de citit, cu toate ca este un subiect care ma intereseaza. :)

Anywayz good luck !
ImShEaTu
IQader

Postby bluesparkle » Fri Nov 21, 2008 1:29 pm

dragii mei,

faptul ca obiectului de mobilier pe care dormiti i s-a asociat cuvantul pat in limba romana si cuvantul bed in limba engleza e pur arbitrar. ar fi putut la fel de bine sa se numeasca masa. dar aveam nevoie de niste conventii ca sa ne intelegem intre noi.

ulterior conventiile astea s-au rafinat in reguli gramaticale. regulile astea sunt si ele conventionale (vezi exemplu de limbi in care conjugarea verbelor este invariabila in functie de pronume). asa e si cu cratimele ele au o functie pur utilitara de a diferentia cuvinte care se pronunta la fel dar au sesnuri diferite.

eu cred sincer ca inteligenta voastra nu e blocata de lipsa unor cratime pentru a prinde ideea de baza a textului. si nici spiritul vostru nu ar trebui sa fie atat de conventional incat sa catalogheze inteligenta dupa adoptarea sau nu a unor norme.

nu esti cu nimik mai destept daca respecti regulile gramaticale.
bluesparkle
IQader

Postby dacu » Fri Nov 21, 2008 1:34 pm

:lol:
fiind pe un forum, asta e cartea ta de vizita
extrapolind, nu esti cu nimic mai destept daca dai mincarea pe tine
problema e daca mi-ar placea sa stau la masa cu tine
;)
. . .
dacu
IQader Senior

Postby bluesparkle » Fri Nov 21, 2008 1:45 pm

fiecare e liber sa isi aleaga criteriile dupa care apreciaza sau nu ceva. nu discutam de gusturi discutam de reguli subiective care isi asuma pretentia de a fi general valabile. nu iti place sa stai la masa nu stai. dar nu pretinde ca valoarea unui om sta in acceptarea unor conventii. e banal si se ciocneste cu specificul formului care accepta si parerea lui dorel si cea a adevaratilor domni din romania.

extrapoland o executie publicitara impecabila fara mesaj consistent nu e decat o copie.
unii se uita la carti de vizita altii citesc printre randuri. nu spun decat sa lasati omu in pace sa spuna ce are de zis si sa gasiti argumente mai consistente pentru a il extermina:)
bluesparkle
IQader

Postby lyvyoo » Fri Jan 09, 2009 10:51 pm

Hai sa revitalizez topicul!

Intrebare: Internetul unde il bagam, la ATL sau BTL? Sau e undeva o categorie separata? Sau poate un hibrid?

Unii teoreticieni il incadreaza ca al saselea tip de ATL (dupa tv, radio, ziare, outdoor, cinematograf) iar unii practicieni il baga in galeata BTL-ului pentru ca are un grad foarte mare de interactivitate.

Deci?
lyvyoo
IQader

Postby dacu » Wed Jan 14, 2009 9:42 am

dacă e parte din media, ti-e ,a mai usor sa te gindesti inde intra
acuma, cui foloseste categorisirea asta?
. . .
dacu
IQader Senior

Postby lyvyoo » Wed Jan 14, 2009 10:59 am

dacu wrote:dacă e parte din media, ti-e ,a mai usor sa te gindesti inde intra
acuma, cui foloseste categorisirea asta?

Nu trebuie sa aiba un folos, pur si simplu e o discutie pe care am perpetuat-o intre mai multi practieni. Mai toata lumea inclina sa-l bage in BTL datorita interactivitatii... Totusi nu cred ca-l poti baga asa usor in ATL, spunand doar ca e parte din media.

Ce diferenta este intre:
- a intra in supermarket si a vedea o piramida mare de baxuri Pepsi care la baza are o poarta, unde o promoterita iti da o minge si te invita sa inscrii pentru un premiu pe loc
si
- a intra pe pepsi.ro unde pe prima pagina ai un joc flash, unde, dupa o scurta prezentare pepsi, completezi datele tale personale apoi esti invitat sa lovesti o minge si sa inscrii, castigand un premiu pe loc.

O actiune e BTL iar cealalta ATL? :shock:
lyvyoo
IQader

Postby another1 » Wed Jan 14, 2009 1:46 pm

diferenta e ca daca in primul scenariu dai bara e posibil sa se aciduleze bauturile. ele stropind, gradul de interactivitate cu publicul este mai mare asadar e mai apropiat scenariul de teoria despre BTL.

asa cred eu :)
another1
IQader

BTL creativ

Postby dorin-ionescu » Wed Aug 25, 2010 11:50 am

florin.maxim wrote:promotiile nu arata asa pentru ca nu isi bate nimeni capul cu ele ci pentru ca domnul client vrea zepeline prin magazine cu 3 euroi. si cand ii spui ca defapt costa 300 zice ca nu mai e eficient.

Corect. Adaug faptul ca nu se doreste nimic nou, cu adevarat creativ. Tot ceva traditional. Daca cineva face totusi ceva special, "turma" il urmeaza.
dorin-ionescu
prima luare de cuvant

Postby creativity » Sun Feb 27, 2011 8:55 pm

treaba cu fetele prin baruri care promoveaza un brand de tigari si iti vand 2 pachete la pret de unul are mai multe obiective: 1. ele se uita in general ce marca de tigari fumezi si vin doar la aceia care fumeaza brandul promovat de ele, aici obiectivul ar fi fidelitatea ptr ca iti ofera un beneficiu adica 2 la pret de 1....in alta ordine de idei, ele incearca sa iti induca si ideea de "trial" daca fumezi marci de tigari din aceasi pozitionare cu ce au ele....in multe cazuri iti iau si datele personale pe un palm ca sa primesti noutati, promotii, etc.....asta ar fi BTL clar......una peste alta cred ca per ansamblu toata activitatea unei promoterite intra in BTL pentru ca avem de-a face cu un BTL integrat, promovare brand, fidelizare, colecare date, vanzare cu beneficiu, etc......colegul care a deschis acest subiect poate ca a uitat ca nu exista numai ATL si BTL cat si TTL (through the line) care imbina atl si btl.....insa dupa parerea mea, orice tehnica folosesti, insa cu impact direct asupra vanzarilor intra in categoria BTL
creativity
IQader

Previous

Return to BTL