Parteneri

Monopoly Media ( ZOOM )
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby sharonstoned » Mon Nov 01, 2004 6:04 pm

reclama asta s-a scremut sa iasa si e misto din greseala. l-am auzit pe creatorul care a scris teancuri de scripturi pt banica jr. inainte sa terorizeze focus grupurile cu zeci de variante pt dero. kk. no mi piace. se mai intampla si greseli pozitive. felicitari, baiete! si se cunoaste ca si-au bagat coada aia de afara. arata...occidental si se aude...romanesc. think global act local! or sth.
sharonstoned
IQader

Postby simonik » Wed Feb 02, 2005 11:58 am

vai vai vai...asta da o parere interesanta!Ce s-ar alege de forumul asta daca te-am lasa pe tine sa-ti exprimi parerea!Respect pentru toti cei care intra pe site si chiar stiu ce scriu..sunt discutii inteligente si merita apreciate!In schimb tu cred ca ar trebui sa te dai cu capul de pereti!Mesaj exclusiv pentru sher!Draga de tine!
simonik
IQader

Postby Ameno » Wed Mar 02, 2005 8:26 pm

sharonstoned wrote:reclama asta s-a scremut sa iasa si e misto din greseala. l-am auzit pe creatorul care a scris teancuri de scripturi pt banica jr. inainte sa terorizeze focus grupurile cu zeci de variante pt dero. kk. no mi piace. se mai intampla si greseli pozitive. felicitari, baiete! si se cunoaste ca si-au bagat coada aia de afara. arata...occidental si se aude...romanesc. think global act local! or sth.
Misto din greseala sau nu,reclama e ok si asta conteaza.Norocul face parte din joc.Asa ca bravo lor producatorilor si nu in ultimul rand celui care a gandit acest spot :roll:
Ameno
IQader Senior

Postby ptrelena » Fri Apr 08, 2005 3:13 pm

Total de aceeasi parere!Oricum tot spotul e mai mult comic decat realist,toata faza e ca iti intra in cap"CE BAFTA PE NOI!","NEPOATEEEEE!!!!"...si asta e ff important(pana la urma pierdem chiar timp discutand despre kestia asta!)
E in asentiment cu dorinta romanului de a face bashcalie de orice,si ar putea fi urmarea:"asa ca VERE,cumpara!"]
ASTA K SA FAC SI EU BASCALIE!
:D
ptrelena
IQader

Postby dolloress » Fri Apr 08, 2005 11:28 pm

mie mi se pare chiar jenanta reclama...previzibila...e ca in filmele proaste in care iti dai seama de la inceput cum se va termina...parerea mea
cat despre cei care joaca in ea....mai au de invatat...se simte de la distanta ca citesc un scenariu...
dolloress
IQader Senior

Postby julliettee » Thu Aug 04, 2005 10:29 pm

mie imi place seria reclamelor astora. chiar ajung acolo unde trebuie si mai au si efectul scontat: iti raman in cap. tocmai faptul ca se exagereaza atat atrage atentia si creeaza efectul. cat despre "nepot" pot sa spun ca nu imi place actorul, dar personajul e minunat. mi-a placut. si cea cu ciorba de burta era draguta, dar parca mai stresanta un pic. asta noua merge prea mult pe efectul celei de-a doua si se pierde tot farmecul :)
julliettee
IQader

Postby marajade » Fri Oct 21, 2005 9:02 pm

Sincer, mie imi place reclama, mai ales bunicul cu al lui "Nepoaateeee!" :D Fiind vorba de un bun de folosinta uzuala (detergent), un lucru pe care oricum trebuie sa-l cumperi (fie ca e o marca sau alta), singurul mod de a-l diferentia de alti concurenti cu acelasi nivel calitativ este o reclama amuzanta, ceva care sa ramana in mintea consumatorilor. Si cred ca reclama isi atinge foarte bine scopul.
Asta e parerea mea.
In acelasi fel s-a procedat si la Fulga. Laptele e tot lapte, indiferent de numele firmei producatoare, dar cine nu stie de vacuta Fulga?
marajade
IQader

Postby deimian » Thu Oct 27, 2005 7:22 pm

dolloress wrote:mie mi se pare chiar jenanta reclama...previzibila...e ca in filmele proaste in care iti dai seama de la inceput cum se va termina...parerea mea
cat despre cei care joaca in ea....mai au de invatat...se simte de la distanta ca citesc un scenariu...

tu ce vrei ? ca o reclama sa fie la nivelul unui film de-a lui oliver stone, scorsese, sau poate chiar tarantino? frate, e doar o reclama, trebuie sa fie simpla si placuta. si mai ales ca reclama asta iti intipareste in minte o replica, usor de utilizat in multe situatii cotidiene ( ca si in cazul '' a innebunit lupul '') , si e si facuta in spiritul romanesc. asta-i tot. ce vrei mai mult? sa gasesti defecte? sau poate pur si simplu nu-ti place. foarte bine. fiecare cu gusturile lui. dar nu uita.... EXISTA GUSTURI BUNE SI GUSTURI PROASTE :D
deimian
IQader Senior

Postby Elaaa » Sun Nov 06, 2005 2:24 pm

mie pur si simplu nu-mi place dar trebe sa recunosc ca e buna in sensul ca e destul de obsedanta (nepoaaattteeee!!!!) si isi atinge tinta:sa vanda produsul.pana la urma asta e important :roll:
iar sexul lucrurilor sta ascuns in degetul unei manusi.....
Elaaa
IQader Senior

Previous

Return to Vedete si personaje din reclame