CEL MAI TARE DETERGENT...NU NUMAI CA SCOTE PETE DAR ESTE SI CEL MAI BUN,CREDETI CA ""BONUX"" ESTE BUN,EU NU CRED,MAI ALES CA NU ARE CUM SCOATA ASA MULTE CA DERO,IN FOND RECLAMA ESTE MESERIASA,DAR MAI TREBUIE UN PIC RETUSATA...SI AR FII EXCELENTA...PENTRU UN DETERGENT ......ROMANESC.....NU ?
chiar este meseriasa reclama la Dero;defapt s-a mai scris pe iaici despre asta....numai ca detergentul in sine este de c...t ( si asta s-a mai scris...)
mai cata!!!!
reclama in sine , nu mi se pare atat de buna .....singurul lucru de care imi dau seama este faptul ca este un detergent scump , si acest lucru este dat de faptul ca personajul principal este un tip "de bani gata" care nu suporta nici macar o scama pe el (daca ati obs felul in care isi ia de pe pulover , chipurile o scama !)....si care locuieste intr-o casa imaculata...plus ca reclama nu este realista ...si acest lucru duce la necredibilitate!
ai dreptate, reclama este un pic "de fite" datorita personajelor, dar pentru o reclama la detergenti, eu zic ca este draguta si sa sti ca detergentul nu este chiar asa de scump, dar nu este nici bun...
urs wrote:tip cu fite! Si bunicul care a trait in mina atata timp! Oare cu ce? Si mai ales, adus de posta?
Bunic rau. Violator in serie, alea-alea, l-au prins la o posta si l-au trimis in mina, ca la taiat sare nu mai era loc. Si, ca sa fie povestea rotunda, la liberare l-au expediat inapoi cu posta.