Vaaai! cate greseli am in mail....! Cred ca v-am creat o imagineee...
Lidia
Anand wrote:Cat despre pret....daca aia din garaje accepta preturi mici e problema lor. Totul se reduce in fapt la cere si oferta , la pret si la calitate. Daca un garajist imi face un spot in 72 de ore bine, imi lucreaza la timp modificarile e problema mea ca agentie cat il platesc, cata vreme imi convine calitatea produsului. Majoritatea nu sunt garajisti: sunt aceiasi angajati ai radiourilor, pe care radiourile nu-i platesc pentru productie si-si iau "de lucru" acasa. Inregistrarile au loc in radiouri, vocile sunt voci de radio ...etc.
catalin66ro wrote:Dom'le Adminule, noi, niste oameni vorbareti intr-ale publicitatii, ne0am gindit (cu creierele personale) ca ar fi interesant de atacta urmatorul subiect: Eficienta campaniilor radio vs. eficienta campaniilor TV.
Ce zici, ne dai o mina de ajutor sa punem subiectul "pe tapet"
coroziv wrote:catalin66ro wrote:Dom'le Adminule, noi, niste oameni vorbareti intr-ale publicitatii, ne0am gindit (cu creierele personale) ca ar fi interesant de atacta urmatorul subiect: Eficienta campaniilor radio vs. eficienta campaniilor TV.
Ce zici, ne dai o mina de ajutor sa punem subiectul "pe tapet"
sal,catalin........sper ca sa fie totusi cineva interesat de chestiunea asta,pentru ca vad aici prea putini oameni cu adevarat interesati de publicitate si de culisele ei.......si mai ales de partea asta,mai ascunsa.....radioul,care desi e "in ochii"nosti,sau mai bine zis in "urechile"noastre zi de zi...preferam sa ne dam atotcunoscatori a reclamelor obisnuite,pe care le vedem.asta e....sa speram ca atat administratorii siteului(caruia cu incredere te-ai adresat-ca la mos craciun)cat si "cititorii" siteului in cauza vor aprecia interesul tau........
si de fapt....vroiam doar sa-ti urez bafta!!!!!!!!si sa ai cat mai multi "admiratori" in ale radioului........desi dupa cate am vazut oamenii se inghesuie mai mult la taraba cu imagini........
in ajutorarea acestei nobile cauze,adaug si eu "strigatul" meu spre urechile patriei mama.....:"ciuliti,mai urechile si ascultati ce se mai "aude"si pe la batranu' radio.......ca ieducatia nu vine doar prin ochi ci si prin urechi........."
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests