Ce zici, ne dai o mina de ajutor sa punem subiectul "pe tapet"
catalin66ro wrote:Dom'le Adminule, noi, niste oameni vorbareti intr-ale publicitatii, ne0am gindit (cu creierele personale) ca ar fi interesant de atacta urmatorul subiect: Eficienta campaniilor radio vs. eficienta campaniilor TV.
catalin66ro wrote:Dom'le Adminule, noi, niste oameni vorbareti intr-ale publicitatii, ne0am gindit (cu creierele personale) ca ar fi interesant de atacta urmatorul subiect: Eficienta campaniilor radio vs. eficienta campaniilor TV.
artz93 wrote:apreciez subiectul si ma tenteaza,dar poate ca ascut eu vreun post cam p(r)ost de radio,ca nu se-ntelege nimic din reclame.Stiu si cred in ideea ca mesajul primit pe calea urechilor poate avea un impact nimicito,bineinteles daca e bine conceput
ma mira insa ce aud in momentul acesta la radio:reclame prea zgomotoase din care nu se intelege mai nimic cu privire la mesaj
e adevarat ca undeva in fundal se aude o voce firava,dar singurul mesaj
primit consta in informatia ce ma asigura ca cineva a incercat sa transmita
ceva in romaneste-nu stiu ce ca nu prea s-a auzit
si aici nu a fost de vina tunerul personal,ci calitatea reclamei
si reclamele sunt de multe ori aceleasi peste tot...
acum vs tv,cred ca unele greseli privind sunetul pot fi mult mai usor acoperite de calitatea imaginii sau macar mesajul transmis prin aceasta
e adevarat ca a realiza o reclama radio buna mi se pare oarecum mai dificil uneori decat una tv,dar cum n-am produs nici una din aste variante
pana acum decat mental,astept controverse
ciao
gicusudoru wrote:Chestia e ca romanul se pricepe la orice.Valabil si pt client, si pt creatie/productie.Clientul, daca vrea muschii lui sa impuna o idee si/sau un script de doi lei, o face fara ezitare, iar pe partea cealalta oricine are un PC zice ca stie sa produca.Cat despre copywriter, Caragiale a zis-o perfect: cel mai greu lucru pt un roman care stie sa citeasca e sa NU scrie...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests