Parteneri

MONEY.ro
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Melodii din reclame

Postby lovely61282 » Sun Jun 20, 2004 9:03 pm

Ce parere aveti despre muzica din reclame?

Si am o intrebare: Cum se numeste sau cine canta melodia din reclama de la o centrala termica(NU aia cu papusa). Incepe cam asa:"every kiss, every hug seams to act like a drug"
lovely61282
IQader

Re: Melodii din reclame

Postby anaida » Tue Jun 22, 2004 1:28 pm

Centrala termica se numeste BAXI, eu vreau sa stiu cum se numeste melodia si cine o canta.

:?:

Anaida
Tinteste mereu spre luna, chiar daca nu vei nimeri vei fi printre stele!
anaida
IQader

Postby ciuciusca » Tue Jun 22, 2004 2:00 pm

anaida wrote:Centrala termica se numeste BAXI, eu vreau sa stiu cum se numeste melodia si cine o canta.

:?:

Anaida

melodia se numeste "You're Getting To Be A Habit With Me " si a fost cantata si de Frank Sinatra, si de Bing Crosby. In clipul cu pricina canta Diana Krall.
ciuciusca
IQader Senior

Postby anaida » Wed Jun 23, 2004 12:42 pm

mutumesc!

:P
Tinteste mereu spre luna, chiar daca nu vei nimeri vei fi printre stele!
anaida
IQader

Postby lovely61282 » Wed Jun 23, 2004 10:06 pm

Multumesc mult de tot!
lovely61282
IQader

Postby dido.k » Fri Jul 02, 2004 8:33 pm

mie personal imi place piesa lui moby asociata cu imaginea Dorna......poate de aceea o consider cea mai buna apa plata
dido.k
IQader

Postby dolloress » Sat Jul 03, 2004 10:54 pm

nu stiu exact cum functioneaza chestia cu melodiile din reclame...poate ma scoate cineva din ceata.....
casele de productie au nevoie de vreo autorizatie atunci cand folosesc piese in reclame sau aleg pur si simplu ce melodii vreau?
dolloress
IQader Senior

Buna intrebarea cu drepturile de autor privind partea audio

Postby soroceanu » Mon Jul 05, 2004 9:13 am

Intr-adevar..cine ne poate lamuri in privinta drepturilor de autor necesare in cazul coloanelor sonore?....Si oare de ce nu procedeaza si Agentiile Romanesti la promovarea in paralel a coloanelor sonore, dupa modelul german...unde se promoveaza formatii noi si nu numai, printr-un simplu text in coltul imaginii prin care telespectatorul poate afla cine interpreteaza coloana sonora...sincer, cred ca aici este o intelegere la nivel casa de discuri-agentie de publicitate..gen Barter...pentru a nu plati drepturile de autor casei de discuri/artistului, agentia de publicitate face un barter cu acestia, promovand in paralel cu produsul tinta si melodia si artistul respectiv...
Sunt situatii care au succes nebun..cine nu stie melodia ADIEMUS cantata de ...ADIEMUS...de pe coloana reclamelor DELTA AIRLINES din anii 96-97..cea cu delfinii...ADIEMUS, formatie sau cor, ma rog, ce sunt ei/ele, care erau niste anonimi pana atunci...
.....Asta ca sa nu mai vorbesc de celebra reclama Allianz cu coloana sonora cantata de Clannad...
soroceanu
IQader

Postby nykcu » Wed Jul 14, 2004 2:54 pm

Stie cineva cum se numesc melodiile din urmatoarele reclame?
1.Ursus(reclama mai veche cu berea care curge intr-un pahar)
2.Kandia
3.Poiana (reclama cu copilul care ii daruieste fratelui sau nou-nascut ciocolata)
nykcu
IQader

NYKU

Postby soroceanu » Wed Jul 14, 2004 3:06 pm

nykcu wrote:Stie cineva cum se numesc melodiile din urmatoarele reclame?
1.Ursus(reclama mai veche cu berea care curge intr-un pahar)
2.Kandia
3.Poiana (reclama cu copilul care ii daruieste fratelui sau nou-nascut ciocolata)

--sa o luam pe rand:
1. URSUS - daca te referi la reclama cu paharul..care nu stiu exact la care te referi..dar banuiesc ca e cea cu Shirley Bassey "Where do I begin"
2. Kandia - e o melodie de pe ultimul album al lui Sarah Brightman "Harem"..nu stiu cum se numeste melodia pentru ca mi-e lene sa ascult fiecare melodie acum..poate maine
3. Poiana - urasc reclama asta si schimb canalul cand o vad..asa ca nu te pot ajuta :D
soroceanu
IQader

Next

Return to Melodii din reclame