Parteneri

Realitatea.net
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby SEMANTIKU » Fri Jul 09, 2004 4:49 pm

Eu inca mai citesc la paginile acestea, sunt 60 cel putin, un punct f bun pentru forum.
Vorbind in nume strict personal si mai putin acid decat deoboicei:
In primul rand, organizatorii trebe sa primeasca felicitarile noastre, ideea a fost foarte buna.
In al doilea rand un punct bun ca invitatii au dat atentie ideii
In al treilea rand, forumistii care de obicei doar citeau am observat ca acum au mai si scris

Despre substanta/raspunsuri in sine.... inca mai citesc
SEMANTIC
SEMANTIKU
IQader Senior

Postby diana_wwjd » Fri Jul 09, 2004 5:42 pm

it looks like you people are sick! :shock: ..cum vine omu', cum.. hop!- totzi tabara pe el sa faca rost de job-uri. chiar credetzi ca va angajaza cineva "pe neve"? hop,hop.. ushurel, sa nu cadetzi in gat! ca prea facetzi coada cu portofoliu-n dintzi! entuziashti, dom'le.. cu caru'. frumos! pe cand un thread de genul "disperat, caut de lucru; amenint cu sinuciderea daca nu ma baga nimeni in seama"? sa mai facem shi noi haz de necaz(ul altora).. nu-s malitzioasa, da' prea se vaicaresc multi ca "nu pica" de unde "e, si da pe-afara"!.. in rest: citim, citim.. zau, cateodata mai cad si sub birou de-atata ras: ce de idei cretze!.. :lol:
ad(d) brain :idea:
diana_wwjd
IQader

Postby cnimigean » Sat Jul 10, 2004 4:44 pm

Ma intreb cati dintre cei care au postat pe acest topic au legaturi cu publicitarea?
Sunt convins ca marea majoritate se dau in stamba...
Chiar crede lumea ca pe un forum se pot face angajari? se pot crea pile? se pot gasi de-un job de 300 de coco?
Mult succes celor care intr-adevar vor sa lucreze in publicitate...
Multa bafta celor care inca se mai straduiesc sa iasa in evidenta cu cate un post...
Nu sunt nebun... dar promit sa devin!
cnimigean
IQader

Felicitari pentru profesionalism!

Postby syl888 » Mon Jul 12, 2004 7:36 pm

Ideea este ca sunteti profesionisti , de aceea nu-mi ramane decat sa va felicit pentru subictele dezbatute pe acest site . Ideile cretive sunt bine venite a fi dezbatute de cei care doresc a se evidentia pe acest forum .
:D Cu toata admiratia
Silvia
Diferenta dintre succes si esec este cunoasterea!
syl888
IQader

Postby alex_g » Wed Jul 14, 2004 1:23 pm

cnimigean wrote:Ma intreb cati dintre cei care au postat pe acest topic au legaturi cu publicitarea?
Sunt convins ca marea majoritate se dau in stamba...
Chiar crede lumea ca pe un forum se pot face angajari? se pot crea pile? se pot gasi de-un job de 300 de coco?
Mult succes celor care intr-adevar vor sa lucreze in publicitate...
Multa bafta celor care inca se mai straduiesc sa iasa in evidenta cu cate un post...

300 coco ?..la o agentie mare banii astia ii ia femeia de serviciu. Cat despre angajare... ca sa te angajezi intr-o firma mare ai nevoie de 2 lucruri. PILE ( neaparat ), CV de vreo 10 pagini in ordinea asta. :)

Alex
alex_g
IQader

1 coco == X $, X = 1.. 10;

Postby IceCub » Thu Sep 16, 2004 2:06 pm

1. subscriu si eu ideii de mai sus: Prea multi pupa pe coco pentru a ajunge 'acolo sus.

2. nu sunt de parere ca situl este facut "profesionist" de creatori...(este interesanta ideea- doar atat) Profesionist poate devini doar din prisma discutiilor... hmm, da nici asta nu cred

3. Cel mai bine ar fi ca acest site sa fie locul unde banii nu isi gasesc locul... ci doar "ideea de creatie" in sine.

Eu m-as multumi sa imi foloseasca orice idei, pentru orice... ca io' intru aci doar cand ma plictisesc.

Nu mai pupati atat in coco realizatorii ca nu ajuta cu nic. :x
char(13)
IceCub
IQader

Previous

Return to Invitati Speciali