Parteneri

MONEY.ro
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby mky » Fri Oct 15, 2004 11:18 am

ca tot e vorba de melodii din reclame, stie cineva cum se numeste si cine o canta pe cea din reclama de la connex cu 100 de minute gratuite, in care alearca tipul pana acasa?? e super melodia
mky
IQader

SWATCH - colectia TOUCH sau FUN SCUBA. Melodiile

Postby blackarma » Fri Oct 15, 2004 9:47 pm

sper ca nu sunt singurul care a vazut reclamele astea doua. in afara faptului k imi place cum sunt regizate, au super coloane sonore. CINE LE CANTA? caut de luni intregi :cry: ... multzam anticipat!
blackarma
IQader

Postby The Psycho » Sun Oct 17, 2004 6:17 pm

În straşnica noapte ce-a avut loc acum câteva săptămâni (sau acum câteva zile? Lecitina mă-sii!), când mă uitam cu nesaţ la tâmpeniile cotidiene ce-ncercau să mi se strecoare pe gât, am găsit niscai melodii ce mi-au chemat lin auzul către plăcere. Dar, în clipa următoarea le-am şi pierdut. Deh, ăsta mi-e norocul. Aşa că apelez la bunăvoinţa voastră, dacă le găsiţi pierdute prin vreun playlist, să le împărtăşiţi pe-aici, printr-un colţ prăfuit... Aşadar, odorurile pierdute se lăfăie nestingherite în următoarele reclame:
- la Sanex
- la Orange, la serviciul Self Care
- la noua Skoda Octavia

P.S. Se lasă cu multe beri găsitorilor... :roll:
The Psycho
IQader

Re: Cum se numeste melodia din reclama....

Postby optimus666 » Tue Oct 19, 2004 10:04 pm

Desi cred ca sti raspunsul ti-l mai dau si eu...mi-am facut un cd cu melodia asta atat de superba, dar sti prima data am auzit-o in serialul "Spitalul de urgenta" (ER), cred ca-l sti, in episodul cand moare Mark, cred ca-l sti... ...( Israel "IZ" Kamakawiwo'ole
canta "Someware over the raibow"...
optimus666
prima luare de cuvant

melodiile din reclame

Postby kokocito2003 » Wed Oct 20, 2004 12:23 pm

Unele sunt bune cum ar fi Roua Dorna, Conex, Pepsi, Coca Cola dar astea sunt firme care se respecta. Dar ce te faci cu ai mai amarati car nu-si permit un clip mai bun ?
kokocito2003
IQader

Postby darwi » Thu Oct 21, 2004 1:11 pm

StonedElf wrote:In caz ca nu se mai uita nimeni in urma... melodia din reclama cu gresia si faianta? :) Please!

Este De Phazz - Something Special
darwi
IQader

Postby blackarma » Tue Oct 26, 2004 9:54 am

The Psycho wrote:În stra?nica noapte ce-a avut loc acum câteva s?pt?mâni (sau acum câteva zile? Lecitina m?-sii!), când m? uitam cu nesa? la tâmpeniile cotidiene ce-ncercau s? mi se strecoare pe gât, am g?sit niscai melodii ce mi-au chemat lin auzul c?tre pl?cere. Dar, în clipa urm?toarea le-am ?i pierdut. Deh, ?sta mi-e norocul. A?a c? apelez la bun?voin?a voastr?, dac? le g?si?i pierdute prin vreun playlist, s? le împ?rt??i?i pe-aici, printr-un col? pr?fuit... A?adar, odorurile pierdute se l?f?ie nestingherite în urm?toarele reclame:
- la Sanex
- la Orange, la serviciul Self Care
- la noua Skoda Octavia

P.S. Se las? cu multe beri g?sitorilor... :roll:

Hmmm... ai mare dreptate cu lecitina! da' si cu catutatu' melodiei de la octavia, care e prea tare. momentan daca as avea bani mi-as lua o skoda doar pt un posibil cd cu soundtrackul. ORANGE SELF SERVICE - NEW RADICALS - YOU GET WHAT YOU GIVE.
blackarma
IQader

Re: Cum se numeste melodia din reclama....

Postby marianaserb » Mon Nov 29, 2004 4:02 pm

urs wrote:Habar nu am cine canta melodiile de care ai intrebat dai prima imi place si mie. Alta melodie simpatica este cea din reclama cu apa.... cea cu sloganul" esti ceea ce bei". Cred ca Dorna.
Si cealalta cu " Roua"
Mi se pare ca muzica din reclame a inceput sa se inbunatateasca.

cred ca Sonique canta melodia din reclama la Dorna .....oare cum or fi procedat cu drepturile de autor ? :))
marianaserb
IQader

Postby pisica13 » Fri Dec 03, 2004 5:51 pm

are cineva idee cum se numeste melodia din reclama la ciocolata la festa, cu fetele alea care ii fac varza apartamentul unui tip????!!!

poate ma scoate si pe mine cineva din ceata.
pisica13
IQader

Postby kerstin » Fri Dec 03, 2004 9:06 pm

hello,
va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti cui ii apartine melodia de la ultimul spot Kandia. este o melodie in limba spaniola f. frumoasa
multumesc
kerstin
IQader

PreviousNext

Return to Melodii din reclame