Parteneri

Reload Film
Realitatea.net
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Re: oauuuuuuuuuuu!!!ce vaca sunt!

Postby Manae » Wed Sep 01, 2004 8:08 am

foquesh wrote:Dialog din care EFECTIV se skurge inteligentza,,," Esti gata ? /.NIUUUUUUUUUUUUUU.../ A venit televiziunea sa te filmeze ../UAUUUUUUU!CE VACA SUNT! am uitat sa ma prezint ...sunt Fulga/"... mda.... ce sa intzeleg de aici ? Televiziunea venise sa filmeze ce ? era vreo campanie pt ajutorarea retardatzilor? sau Fulga era pur si simplu vaca nebuna ? Spotul asta(...daca se poate numi asha... pt ca mi se pare mult prea pretentzioasa denumirea de 'spot' pt kestia asta)nu se adreseaza nici makar celor cu nivelul cel mai jos de cultura...poate celor legati de cultura agrara...hahahhah... nici makar...
Iar finalu` "apoteotik".... "FULGA...BUNATATE DE LAPTE" se inkadreaza mult mai jos de ceea ce inseamna clisheu... e subsolul clisheului...sau poate e doar inka un "romanisn " pe piatza publicara ,care demonstreaza inka o data ca "noi suntem romani.... shi ce ?!"EMBARASING DUDE!!! c`mon! doar atata se poate ?
Romanismul care a precedat`o p Fulga.... reklama care indeamna la pedofile si nu in ultima instantza la cretinism avansat este "rachiu`` aprig de Calnau" ... comentariul... ar fi |mda| nici makar un " no comment" nu merita...
Da` ce facem fratzilor? in halu` asta am ajuns? sau am incercat si noi sa facem o TREABA BUNA cu un buget mik... shi de fapt a ieshit o TREABA MARE ?!

Sincerrely MINE,Iulia(foquesh@yahoo.com)... ashtept komentariiiiiiiiiiiii[/b]

Noi vorbim de-o săptamana despre astea. Ia-ti drujba si vino pe topicul: Comentarii despre articole.../Sentimentul romanesc al branduirii...
P.S. O sa vezi tu ce este cu drujba. Tu ia-o cu tine, sa o ai la indemana...
Marian Otelea
Manae
IQader Senior

Re: discutie cu McCann - in direct la IQads.ro

Postby ady_ghost_george » Sat Sep 04, 2004 6:53 pm

madmax wrote:Chiar trebuie sa te angajezi undeva ca sa ai idei bune? :P
ady_ghost_george
prima luare de cuvant

Subiectivism la superlativ

Postby CADDO » Wed Sep 08, 2004 6:49 pm

Te-ai gindit vreo data ca inainte de a produce un spot publicitar se fac studii de toate felurile shi pe toate categoriile de oameni. Sunt agentzii serioase in romania care au un PR extrem de bine pus la punct shi nu ishi permit sa dea rateuri si sa intre in disgratziile consumatorilor. Reclama este acel punct forte al firmelor care ishi permit sa o faca shi cind atunci cind o fac oamenii vin cu pareri shi de cele mai multe ori shi cu solutzii.
Deci....... cum sa itzi spun sa intzelegi....... poate scenariul a fost pus de comun-acord cu clientul. Shi shtii cum se spune "clientul nostru, ....".
"Calitatea" ce-a mai de pret a romanilor este subiectivismul..... latra fara sa stea prea mult pe ginduri ca nishte revolutzionari naivi, subeducatzi shi pe deasupra manipulatzi (sau poate suporteri- asta fiind alta discutzie).
In concluzie, tot ce se intimpla in viatza economica a noastra nu este o pura intimplare sau o simpla suplimentare de buget pt. X producator de lapte, ci un adevarat sistem pe care advertising-ul romanesc il respecta (cu mici adaptari regionale - vezi "unirea").
.punct
CADDO
IQader

Despre vaci si boi.

Postby IceCub » Sat Sep 11, 2004 12:40 am

Este la moda acum un moldovean care canta foarte interesant... mici schimbari de ritm si "metafore" foarte bine gandite.

La prima vedere ai impresia ca versurile sunt compuse de "un betiv" care se intoarce la inceput ca sa ajunga unde era.

Imi place ideea pe care merge el... Pavel Stratan.

Poate gresesc, dar istoria romaniei "are propria rima". Cei care cred ca tara asta se aseamana cu ceva gresesc amarnic... dar mai putin decat aceia care au impresia ca e unicat.

Romanii au invatat sa se supuna fara prea multa jena... si au invatat sa fie si mandri de asta.

Publicitatea este pur si simplu o alta forma de autoritate (morala...)... asa ca daca lansezi ceva pe piata nu poti gresi... decat daca te apuci sa dai verdicte.

Tara asta e plina de nonsensuri si oameni colerici... care vorbesc mult si fac nimic.

Publicitatea lansata pe piata romaneasca este pentru romani, nu pentru altcineva. Prea multa "stiinta" poate provoca scarba. Ea trebuie ghidata de "tarani" pentru ca numai ei inteleg si simt pulsul pietei.

Naturaletea este totusi ceva ce romanul va aprecia intotdeauna... Cati dintre noi nu au spus: "Daaa... si eu m-am gandit la asta"... iar asta ii face sa cumpere.

Cei care se bat in cap cu tigaia ca's oraseni si vor reclame destepte, care sa nu le strambe creierasul... sa se gandeasCA CA is doar 10-15% din populatia de tarani din romania.

DEsigur exista o singura problema... copii sub 10-14 ani... care incep a intelege cu adevarat... TOTUL.
Daca exista macar o farama de inteligenta undeva... asta e tinta suprema care trebuie atinsa... pt ca peste 4-5 ani... : ) ) )
char(13)
IceCub
IQader

Postby dchira » Mon Sep 13, 2004 10:35 pm

:shock:
dchira
prima luare de cuvant

o intrebare

Postby jason x » Wed Sep 15, 2004 5:01 pm

salut! am si eu o intrebare , ce parere avet-i despre reclamele la aparatura electronica
ex: philips sau la sony ? dar despre reclamele cu BMW? astept raspunsul vostru.
Raul
:twisted: :twisted: :twisted:
jason x
prima luare de cuvant

Voi faceti reclame?

Postby Mighy » Fri Sep 17, 2004 12:34 am

:( eu credeam ca e vorba de altceva
Last edited by Mighy on Fri Sep 17, 2004 12:38 am, edited 1 time in total.
Mighy
IQader

Re: discutie cu McCann - in direct la IQads.ro

Postby Mighy » Fri Sep 17, 2004 12:37 am

madmax wrote:Chiar trebuie sa te angajezi undeva ca sa ai idei bune? :P

Nu dar trebuie sa fi sponsorizat
Mighy
IQader

Previous

Return to Invitati Speciali