foquesh wrote:Dialog din care EFECTIV se skurge inteligentza,,," Esti gata ? /.NIUUUUUUUUUUUUUU.../ A venit televiziunea sa te filmeze ../UAUUUUUUU!CE VACA SUNT! am uitat sa ma prezint ...sunt Fulga/"... mda.... ce sa intzeleg de aici ? Televiziunea venise sa filmeze ce ? era vreo campanie pt ajutorarea retardatzilor? sau Fulga era pur si simplu vaca nebuna ? Spotul asta(...daca se poate numi asha... pt ca mi se pare mult prea pretentzioasa denumirea de 'spot' pt kestia asta)nu se adreseaza nici makar celor cu nivelul cel mai jos de cultura...poate celor legati de cultura agrara...hahahhah... nici makar...
Iar finalu` "apoteotik".... "FULGA...BUNATATE DE LAPTE" se inkadreaza mult mai jos de ceea ce inseamna clisheu... e subsolul clisheului...sau poate e doar inka un "romanisn " pe piatza publicara ,care demonstreaza inka o data ca "noi suntem romani.... shi ce ?!"EMBARASING DUDE!!! c`mon! doar atata se poate ?
Romanismul care a precedat`o p Fulga.... reklama care indeamna la pedofile si nu in ultima instantza la cretinism avansat este "rachiu`` aprig de Calnau" ... comentariul... ar fi |mda| nici makar un " no comment" nu merita...
Da` ce facem fratzilor? in halu` asta am ajuns? sau am incercat si noi sa facem o TREABA BUNA cu un buget mik... shi de fapt a ieshit o TREABA MARE ?!
Sincerrely MINE,Iulia(foquesh@yahoo.com)... ashtept komentariiiiiiiiiiiii[/b]
Noi vorbim de-o săptamana despre astea. Ia-ti drujba si vino pe topicul: Comentarii despre articole.../Sentimentul romanesc al branduirii...
P.S. O sa vezi tu ce este cu drujba. Tu ia-o cu tine, sa o ai la indemana...