Parteneri

Reload Film
MONEY.ro
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

discutie cu McCann - in direct la IQads.ro

Postby IQads » Sat Aug 14, 2004 9:12 pm

Dragi prieteni,

Marti, incepand cu ora 15, invitatii speciali pe forumul IQads.ro au fost: Adrian Boţan, Creative Director şi Alexandru Dumitrescu, Head of Copy de la McCann Erickson.

Ca de obicei preferam ca discutia sa ocoleasca subiectul cum ma angajez la voi in agentie?. Nu e relevant si nici productiv. Orice alta tema in legatura cu creativitatea, publicitatea, ideea, campaniile McCann, etc poate fi abordata.

Continuam azi de la 17...
Last edited by IQads on Tue Oct 12, 2004 1:02 pm, edited 3 times in total.
IQads
adminu'

Re: discutie cu McCann - in direct la IQads.ro

Postby madmax » Tue Aug 17, 2004 2:10 pm

Chiar trebuie sa te angajezi undeva ca sa ai idei bune? :P
madmax
prima luare de cuvant

intrebare

Postby 1pitic » Tue Aug 17, 2004 2:13 pm

McCann Erickson de aproximativ 2 ani a inceput sa piarda teren la concursurile locale de publicitate (ma refer la premiile mari).
Ce se intampla cu fosta agentie a anului 2001 si 2002?
Dupa acele acuzatii de plagiatura parca ceva-ceva s-a intamplat...
Ce masuri s-au luat in acest sens? Departamentul de creatie pare depasit din punct de vedere creativ de prospetimea celorlalte agentii...
Cea mai cunoscuta agentie de publicitate nu se poate mandri cu creatie si strategie pe masura. De ce?
1pitic
IQader

Postby spazio » Tue Aug 17, 2004 2:28 pm

au luat shi ei o mica pauza, nu te stropshi asha repede la ei... :shock: ...dar pe bune, parca v-a murit strategia in ultima vreme. pe de alta parte mie imi place ce a zis alexandrescu, ca agentiile bune se vad shi din chestii care nu se vad foarte tare, iar la asta sincer sa fiu chiar nu stiu cum sa evaluez munca agentiei pentru ca nu am vazut-o.

ce vreau io sa va intreb: unde ash putea gasi informatii referitoare la systematic innovative thinking de care tot aud ca ie folosit de totzi jmekerii din publicitate?

o sa mai vin cu intrebari dar asta dupa ce se face ora 3

electrocaine
spazio
IQader

Postby SEMANTIKU » Tue Aug 17, 2004 2:32 pm

Spazio,
buna aluzia cu SITul! he hehehe,
eu zic sa il intrebi pe "tanarul creativ cu barba", dupa cum scria si Serban Alexandresu in "brand4brands". he ehhe
SEMANTIC
SEMANTIKU
IQader Senior

genii !

Postby Caramel » Tue Aug 17, 2004 2:36 pm

eu nu stiu de regresul companiei , mie imi plac spoturile facute de ei
dorna e preferata am ramas uimita de prima reclama nu stiam ce e si melodia aleasa a fost superba
jos palaria celor cu ideea
Caramel
IQader

Postby Caramel » Tue Aug 17, 2004 2:38 pm

as avea totusi o intrebare as vrea poate intr-o zi sa a jung si intr-o agentie de publicitate darrr imi trebuie o baza sincer as vrea sa fac niste cursuri ca sa stiu exact cu se mananca caci marketingul facut in colegiu nu a fost indeajuns unde si ce fel de cursuri aveti ideee
Caramel
IQader

De ce ?

Postby catalin66ro » Tue Aug 17, 2004 2:43 pm

Adrian, Alexandru, intrebarea mea e simpla. De ce publicitatea romaneasca, in loc sa evolueze, involueaza, polueaza, ne toaca nervii marunt ? De acord ca majoritatea consumatorilor se incadreaza in categoria "bizon" (si aici nu sunt cinic, ci realist), dar nu se poate gasi o cale de mijloc, in asa fel incit "bizonul" sa fie putin educat si consumatorul inteligent sa nu mai fie jignit ?
Si inca ceva. In conditiile cunoscute, credeti ca un premiu la Ad'Or e un titlu de glorie ?
Va rog fara fraze sforaitoare sau stereotipe, ca-mi insultati inteligenta.
Multumesc
catalin66ro
IQader Senior

Postby alternative » Tue Aug 17, 2004 2:57 pm

Eu spun ca piata devoratoare de publicitate de la noi din tara este nu atat de cinic impartita cat atat de bine impartita. Targetul este atat de bine specificat si caracteristicile lui sunt bine cunoscute astfel incat ar fi pacat sa nu fie exploatate.
Felicitari colaboratorilor.
alternative
IQader

Postby yrral » Tue Aug 17, 2004 3:02 pm

Campanie sociala, intentii bune, executie (sa zicem) OK (pe masura bugetului), rezultate... hmmm.... au fost? Anyway, am ramas cu o replica de nota 10: "Eu n-am sa bat niciodata covoare, pentru ca le doare!"

La polul opus: Dorna. Nu mai intru in amanunte, doar "jos palaria!"

Intrebare: nivelul vostru de creativitate si idei chiar e direct proportional cu bugetul alocat? Convingeti-ma ca nu-i asa.

Inca ceva: cat de tare credeti in new media? Daca raspunsul este "tare" (sau peste "tare"), cum explicati inexistenta site-ului McCann Romania? Oricum, e mai bine redirectionare catre McCann Worldwide decat homepage cu poza de la Ad'Or-ul desfasurat la Teatrul National, plus mesaj "McCann again. Thank you!' tinuta mai bine de un an. La acest capitol, toata jena e de partea voastra.

Succese maxime!

Laurentiu
addicted
yrral
IQader

Next

Return to Invitati Speciali