corona wrote:[Si inca ce falsa...nu ma pot abtine, eu am aflat doar azi...poate cam tarzui si e un fapt arhi cunoscut...sau poate(ceea ce si sper- e fals)
Reclama cu Andreea Marin, vorbnid cu mama ei la telefon.
Am auzit...neverificat insa, ca mam ei a murit, d-zeu sa o ierte
repet, poate e un zvon aiurea ca daca nu e sinistru rau,ce sa mai vorbim de falsitate sau ipocrizie!
da hai sa va zic o poveste
eu sunt din roman de unde e si andreea
am facut acelasi liceu k si ea(numai ca eu am terminat anul asta) si mama i-a fost profa
ink de pe atunci andreea era plina de fitze
avea obiceiul sa vb singura in timpul orelor poate poate o remarca-o cineva
anyway, colegii n-o inghiteau
a fost in cls a 12a la miss boboc si a castigat(desi cea care a iesit p locul 2 era mult mai draguta si mai de treaba)apoi a mers la miss moldova si a castigat iar, pt k taica-sau era marele dan marin, unu plin de bani
premiul la concurs era un post la tvr iasi si iat-o pe AM la tv!si pilele au curs in continuare pana a ajuns fata tatii la tvr1
tipa a intrat la facultatea de informatica(desi n-o suport tre sa recunosc ca nu e proasta cel putin asa stiu de la fostii ei profi) dar nu s-a tinut de facultate dak era la tvr
asa k pt cei interesati, ea nu e absolventa, sau cel putin din cate stiu eu , a acestei facultati
cat despre ma-sa:da, a murit intr-un accident de masina in care conducea taica-sau
so , mi se pare josnic sa faci o reclama in care vorbesti cu defuncta ta mama la tel despre vopsea
cat despre reclama la h&s ma bucur k nu-s singura care a obs ca andreea simuleaza orgasmul
am vazut prin vara la marca inregistrata ca spunea kiki roman de la tabu ca orice revista se vinde mai bine dak e marin sau raduleasca pe coperta asta e lucru reiesit din sondaje, calcule samd asa ca se explica prezentza sus-numitelor in reclame
the end