Parteneri

Reload Film
MONEY.ro
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

Postby r0cksy » Fri Oct 21, 2005 8:46 pm

corona wrote:[Si inca ce falsa...nu ma pot abtine, eu am aflat doar azi...poate cam tarzui si e un fapt arhi cunoscut...sau poate(ceea ce si sper- e fals)
Reclama cu Andreea Marin, vorbnid cu mama ei la telefon.
Am auzit...neverificat insa, ca mam ei a murit, d-zeu sa o ierte
repet, poate e un zvon aiurea ca daca nu e sinistru rau,ce sa mai vorbim de falsitate sau ipocrizie!

da hai sa va zic o poveste
eu sunt din roman de unde e si andreea
am facut acelasi liceu k si ea(numai ca eu am terminat anul asta) si mama i-a fost profa
ink de pe atunci andreea era plina de fitze
avea obiceiul sa vb singura in timpul orelor poate poate o remarca-o cineva
anyway, colegii n-o inghiteau
a fost in cls a 12a la miss boboc si a castigat(desi cea care a iesit p locul 2 era mult mai draguta si mai de treaba)apoi a mers la miss moldova si a castigat iar, pt k taica-sau era marele dan marin, unu plin de bani
premiul la concurs era un post la tvr iasi si iat-o pe AM la tv!si pilele au curs in continuare pana a ajuns fata tatii la tvr1
tipa a intrat la facultatea de informatica(desi n-o suport tre sa recunosc ca nu e proasta cel putin asa stiu de la fostii ei profi) dar nu s-a tinut de facultate dak era la tvr
asa k pt cei interesati, ea nu e absolventa, sau cel putin din cate stiu eu , a acestei facultati
cat despre ma-sa:da, a murit intr-un accident de masina in care conducea taica-sau
so , mi se pare josnic sa faci o reclama in care vorbesti cu defuncta ta mama la tel despre vopsea
cat despre reclama la h&s ma bucur k nu-s singura care a obs ca andreea simuleaza orgasmul
am vazut prin vara la marca inregistrata ca spunea kiki roman de la tabu ca orice revista se vinde mai bine dak e marin sau raduleasca pe coperta asta e lucru reiesit din sondaje, calcule samd asa ca se explica prezentza sus-numitelor in reclame
the end
r0cksy
IQader

Re: andreea marin

Postby r0cksy » Fri Oct 21, 2005 8:49 pm

cygnus wrote:
nico_bebe_2005 wrote:ai dreptate.si mai rau e ca ea "vorbeste"la tel cu maica sa in reclama la vopsea de par.si maica sa e moarta.da ce nu face omu pt bani...

poate ca mesajul ascuns este putin mai macabru: samponul cu pricina te face sa te rasucesti in mormant

:))bravo, ma
esti tare! e cea mai tare poanta ever despre andreea
te felicit!
r0cksy
IQader

Re: se aduna te miri de unde

Postby ancapop21 » Fri Nov 11, 2005 10:01 am

KATERRYNA wrote:Mi se pare ca este o emisiune extraordinar,super tampita insa intr-un fel sau altul reusesc sa fac multe lucruri bune si anume sa aduca oameni in tara sa-si vada familia......dar eu stau si ma gandesc oare ei chiar nu iau nici un ban ca fac toate astea :?: :evil: Voi ce credeti :?: [/b]

Eu personal nu cred ca iau bani pentru asta pentru ca platim noi ca prostii toti prin abonamentul ala de 40000 lei/luna pe care=l patim tvr-ului. Gandeste-te cati platesc acel abonament si iti vei da seama de unde au bani sa plateasca atatea drumuri de peste tot din lume. Apropo, ma gandesc ca avem si noi un prieten in Canada si din 1990 n-a mai fost in tara. Ar trebui sa-i spun sa nu-si faca probleme de bani, daca vrea il aducem cu emisiunea Stupize, Stupize! :lol:
ancapop21
IQader

mhm

Postby geru » Thu Dec 15, 2005 12:52 pm

Tot Andreea Marin?tanti asta nu are ce face pe acasa? :x
geru
IQader

Postby Chasse » Thu Mar 23, 2006 7:49 pm

Eu cand vad o reclama cu ea, schimb postul TV. Pana si reclama asta noua cu Raduleasca, aia la ulei corcit intre floarea-soarelui si masline, e mai misto. Poate si pentru ca tipa s-a mai linistit.
Chasse
IQader Senior

Postby madalinabonea » Thu Mar 23, 2006 10:45 pm

Las' ca a "linistit-o" Banik shi pe Marin...mai un pumn, mai una, alta....
Lucky Star
madalinabonea
IQader Senior

Postby Chasse » Thu Mar 23, 2006 11:27 pm

Tot ce se poate :lol:
Chasse
IQader Senior

Postby uTd » Sun Jul 01, 2007 2:11 am

nu prea o inghit .. la emisiune este ... cat de cat .. de o nota 7 acolo .. in reclame insa, in afara de faptul ca reclamele sunt facute prost, mai joaca si ea execrabil ... cel putin in aia cu "papa mami sa ai energie pentru urmatoru` munte" ... idiotzenie ...
uTd
IQader

Postby shadow2005cat » Fri Aug 17, 2007 9:12 pm

pff reclama la mezelurile alea.. in care spune ceva de genu:papa mami sa ai energie pentru urmatoru` munte" ... hmm cred k am stat km o saptamana sa incerc rad la poata aia.. una mai bn se lasa de facut reclame.. k sa aiba timp sa faca emisunea Surprize... 8-| ce este urmarita numai de bunicutze... ...
shadow2005cat
IQader

Previous

Return to Vedete si personaje din reclame