Parteneri

Monopoly Media ( ZOOM )
IQads foloseste serviciile Zelist Monitor

andreea marin

Postby plimbareata » Fri Nov 14, 2003 1:42 am

nu stiu cati dolari castiga <vedetele>,din aceste spoturi,nici nu ma intereseaza;cert este, ca unele din ele isi strica imaginea;in reclama ptr samponul antimatreata,a carei protagonista este andreea,ai impresia ca la un moment dat este aproape de orgasm.si atunci cum sa nu spui,banul este ochiul dreak-ului? :P
plimbareata
IQader

Postby banal_666 » Sun Nov 16, 2003 1:51 pm

Nu uita ca exista multe metode de a-ti creste rata de popularitate. A.Marin a devenit populara nu datorita emisiunii "Piticot" de pe TVR Iasi, ci multumita "emisiunii" "Surprize...". Imaginea angelica pe care o promoveaza, zambetul si aspectul de papusa chinezeasca sunt elementele care o caracterizeaza si care sunt asociate DOAR ideii de A.Marin.
Dar imagineaza-ti ca nu tot safantu-i asa sfant. Faptul ca andreea zambeste frumos nu inseamna ca nu ramane o creatura sexata, cu nevoi fiziologice asemanatoare noua, vulgul. E bine ca mimeaza orgasmul (intentionat sau din exces de zel). In felul asta atinge o alta categorie de consumatori de publicitate, care poate detesta imaginea bucolica de ingeras a andreei si o prefera pe cea mai "carnala", imagine care genereaza fantezii. Nu uita ca, odata ajuns la statutul de vedeta, nu e rau sa faci ceva care sa "socheze" intr-un fel sau altul, ceva care sa te mentina sau sa te readuca in varf. Personal nu o suport pe A.Marin, si asta tocmai din cauza faptului ca si-a prelungit imaginea de la TV in viata privata. Toata lumea o vede cu aripioare si aura, nu ca pe o femeie care arata relativ bine... Iar emisiunea... e cel putin pentru hidrocefali.
banal_666
IQader

Postby Romulus » Sun Nov 16, 2003 3:36 pm

banal_666 wrote:Nu uita ca exista multe metode de a-ti creste rata de popularitate. A.Marin a devenit populara nu datorita emisiunii "Piticot" de pe TVR Iasi, ci multumita "emisiunii" "Surprize...". Imaginea angelica pe care o promoveaza, zambetul si aspectul de papusa chinezeasca sunt elementele care o caracterizeaza si care sunt asociate DOAR ideii de A.Marin.
Dar imagineaza-ti ca nu tot safantu-i asa sfant. Faptul ca andreea zambeste frumos nu inseamna ca nu ramane o creatura sexata, cu nevoi fiziologice asemanatoare noua, vulgul. E bine ca mimeaza orgasmul (intentionat sau din exces de zel). In felul asta atinge o alta categorie de consumatori de publicitate, care poate detesta imaginea bucolica de ingeras a andreei si o prefera pe cea mai "carnala", imagine care genereaza fantezii. Nu uita ca, odata ajuns la statutul de vedeta, nu e rau sa faci ceva care sa "socheze" intr-un fel sau altul, ceva care sa te mentina sau sa te readuca in varf. Personal nu o suport pe A.Marin, si asta tocmai din cauza faptului ca si-a prelungit imaginea de la TV in viata privata. Toata lumea o vede cu aripioare si aura, nu ca pe o femeie care arata relativ bine... Iar emisiunea... e cel putin pentru hidrocefali.

cum da tot romanu s-a nascut asa...ia intreaba tu pe oricare cocoana trecuta de 45 care-i cea mai tare emisiune...de ce crezi tu ca tara asta se duce de rapa... :?:
Romulus
IQader

Postby idomenne » Mon Nov 17, 2003 2:08 pm

Romulus wrote:
cum da tot romanu s-a nascut asa...ia intreaba tu pe oricare cocoana trecuta de 45 care-i cea mai tare emisiune...de ce crezi tu ca tara asta se duce de rapa... :?:

mama e trecuta de 45 , dar NU se uita la SURPRIZE.... deci tara asta mai are o sansa :)
idomenne
IQader

Postby Romulus » Mon Nov 17, 2003 4:25 pm

idomenne wrote:
Romulus wrote:

mama e trecuta de 45 , dar NU se uita la SURPRIZE.... deci tara asta mai are o sansa :)

te felicit esti norocos(a)...
Romulus
IQader

se aduna te miri de unde

Postby akemi29 » Wed Nov 19, 2003 12:27 am

Nici mama mea:) deci avem mai multe sanse:)
Simply me!
akemi29
IQader

Postby amms » Wed Nov 19, 2003 11:05 am

Romulus wrote:
idomenne wrote:
Romulus wrote:

te felicit esti norocos(a)...[/quote

Eu sunt si mai norocoasa: mama are 58 si tot nu se uita la aberatiile alea. Deh, mai o scapa un ochi la cate o telenovela, dar rar :P
amms
IQader

andreea marin

Postby evapanduru » Wed Nov 19, 2003 7:48 pm

[quote="banal_666"]Nu uita ca exista multe metode de a-ti creste rata de popularitate. A.Marin a devenit populara nu datorita emisiunii "Piticot" de pe TVR Iasi, ci multumita "emisiunii" "Surprize...".

de acord cu tine ,da sa dea reclama cu bulina rosie si dupa 12 noaptea.emisiunea e pentru cei acefali
evapanduru
IQader

Postby evapanduru » Wed Nov 19, 2003 7:50 pm

Romulus wrote:
idomenne wrote:
Romulus wrote:

te felicit esti norocos(a)...

de ce crezi ca numai femeile se uita la Surprize.. ci si barbatii pentru ca sint tanti sexy pe acolo si danseaza ca pe timpul tineretii lor!!!!
evapanduru
IQader

Re: se aduna te miri de unde

Postby KATERRYNA » Thu Nov 20, 2003 2:24 pm

akemi29 wrote:Nici mama mea:) deci avem mai multe sanse:)
nici ai mei nu se uita acum insa inainte se uitau si cu chiu cu vai am reusit sa-i dezvat de acest straniu obicei.Mi se pare ca este o emisiune extraordinar,super tampita insa intr-un fel sau altul reusesc sa fac multe lucruri bune si anume sa aduca oameni in tara sa-si vada familia......dar eu stau si ma gandesc oare ei chiar nu iau nici un ban ca fac toate astea :?: :evil: Voi ce credeti :?:
KATERRYNA
IQader

Next

Return to Vedete si personaje din reclame