banal_666 wrote:Nu uita ca exista multe metode de a-ti creste rata de popularitate. A.Marin a devenit populara nu datorita emisiunii "Piticot" de pe TVR Iasi, ci multumita "emisiunii" "Surprize...". Imaginea angelica pe care o promoveaza, zambetul si aspectul de papusa chinezeasca sunt elementele care o caracterizeaza si care sunt asociate DOAR ideii de A.Marin.
Dar imagineaza-ti ca nu tot safantu-i asa sfant. Faptul ca andreea zambeste frumos nu inseamna ca nu ramane o creatura sexata, cu nevoi fiziologice asemanatoare noua, vulgul. E bine ca mimeaza orgasmul (intentionat sau din exces de zel). In felul asta atinge o alta categorie de consumatori de publicitate, care poate detesta imaginea bucolica de ingeras a andreei si o prefera pe cea mai "carnala", imagine care genereaza fantezii. Nu uita ca, odata ajuns la statutul de vedeta, nu e rau sa faci ceva care sa "socheze" intr-un fel sau altul, ceva care sa te mentina sau sa te readuca in varf. Personal nu o suport pe A.Marin, si asta tocmai din cauza faptului ca si-a prelungit imaginea de la TV in viata privata. Toata lumea o vede cu aripioare si aura, nu ca pe o femeie care arata relativ bine... Iar emisiunea... e cel putin pentru hidrocefali.
Romulus wrote:
cum da tot romanu s-a nascut asa...ia intreaba tu pe oricare cocoana trecuta de 45 care-i cea mai tare emisiune...de ce crezi tu ca tara asta se duce de rapa...
idomenne wrote:Romulus wrote:
cum da tot romanu s-a nascut asa...ia intreaba tu pe oricare cocoana trecuta de 45 care-i cea mai tare emisiune...de ce crezi tu ca tara asta se duce de rapa...
mama e trecuta de 45 , dar NU se uita la SURPRIZE.... deci tara asta mai are o sansa
Romulus wrote:idomenne wrote:Romulus wrote:
mama e trecuta de 45 , dar NU se uita la SURPRIZE.... deci tara asta mai are o sansa
Romulus wrote:idomenne wrote:Romulus wrote:
te felicit esti norocos(a)...
nici ai mei nu se uita acum insa inainte se uitau si cu chiu cu vai am reusit sa-i dezvat de acest straniu obicei.Mi se pare ca este o emisiune extraordinar,super tampita insa intr-un fel sau altul reusesc sa fac multe lucruri bune si anume sa aduca oameni in tara sa-si vada familia......dar eu stau si ma gandesc oare ei chiar nu iau nici un ban ca fac toate asteaakemi29 wrote:Nici mama mea:) deci avem mai multe sanse:)
Return to Vedete si personaje din reclame
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests