Electrolux @ Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl 2016

Nu demult va luam la o poveste cu 3 fete de imparat care se intreceau in metafore culinare ale iubirii din care castigatoare a iesit cea cu strategia #aburinbucate. La fel ca imparatul din poveste, si publicitarii de la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl au pus stampila "aprobat" pe orice mancaruri care nu scurteaza viata omului, ci pastreaza nutrientii bucatelor indiferent de tehnica de gatire.

Folosind electrocasnicele Electrolux de la Chef Parade, echipele participante la Cupa au gatit sanatos, cu abur, in cadrul probei speciale "Abur in bucate".

Proba a acordat si o serie de premii speciale celor care au pus cel mai bun #aburinbucate, dupa cum urmeaza:

Montaj realizat de Andrei Nica (Sendal Studio).

Mai pe larg despre cum a fost la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl din 2016, aici.

 

Despre Electrolux
Cu aproape 100 de ani de experienta in realizarea echipamentelor profesionale pentru cei mai buni bucatari profesionisti din Europa, Electrolux aduce excelenta culinara atat in cele mai renumite bucatarii ale lumii, cat si in casele utilizatorilor.

Pe platforma The Secret Ingredient, Electrolux propune in fiecare luna un ingredient secret, insotit de informatii despre istoria, valorile nutritive, retete si trucuri de folosire in meniul de zi cu zi. Astfel, Electrolux aduce excelenta in bucatarie nu doar prin tehnologie de top, ci si prin informatii si sugestii care dezvolta creativitatea culinara. Toate sfaturile culinare sunt oferite de Electrolux in parteneriat cu Chefi profesionisti.

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul, pentru al patrulea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit, un eveniment IQads care face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri  creative dedicate industriei publicitare din Romania - "Cupa Agentiilor". 
Scriem retetarul Cupei la Gatit inca din 2013 si starnim creativii sa se infrunte  in preparate si farfurii. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, Culinar.ro si Radio Guerrilla.



Companii

Oameni

Subiecte



Branded


Related podcasts