Asistent achizitii @ Today Advertising

Anunt valabil pana la data de 2018-03-08
Companie: Today Advertising
Tip job: Sales, Productie

E timpul sa facem magie impreuna. Echipa noastra se extinde si avem nevoie de un alchimist in ale vanzarilor, focusat si performant.

Postul pe care il oferim este de ASISTENT ACHIZITII, iar omul pe care il cautam trebuie sa poata sa scrie si sa vorbeasca in limba engleza fluent, sa fie un genie in a bottle - in stare sa gaseasca solutii, chiar si cand timpul nu ii e prieten.

Sarcinile tale:

Vei cauta, lansa si urmari comenzile de materii prime si consumabile pentru procesul de productie. Vei identifica produsele si vei evalua furnizorii, vei negocia cu acestia si vei comanda produse conform bugetelor alocate. In sarcina ta va intra si sa:

  • monitorizezi marfurile pe tot ciclul comercial (termene de livrare, termene de personalizare, respectatea tuturor caracteristicilor solicitate in comanda ferma pana la receptionarea acestora de catre client);
  • sa transmiti necesarul de plati si sa actualizezi planul de aprovizionare in colaborare cu departamentul de Vanzari;
  • sa intocmesti rapoarte si sa analizezi & monitorizezi evolutia stocului pe categorii de produse;
  • sa urmaresti corectitudinea contractelor cu furnizorii si sa organizezi transporturi pentru marfa comandata;
  • sa pregatesti documentele necesare procesului de vamuire.

Daca esti o persoana insetata sa invete, care cauta un loc de munca sigur, careia ii place sa calatoreasca (pentru ca avem nevoie de un om care sa poata participa la targuri de profil) atunci vei gasi in echipa noastra locul potrivit pentru tine.

Aplica la acest job

Related