Internship @ WebDigital

Anunt valabil pana la data de 2018-03-22
Companie: WebDigital
Tip job: PPC, Marketing, Internship, Digital

Invata PPC Marketing intr-un Internship Super-Tare

Oamenii pasionati de ceea ce fac tind sa faca pasiunea lor cunoscuta.
Asa am descoperit si ca pasiunile comune vor aduce acesti oameni impreuna si ne-am dorit din primele zile ale WebDigital sa putem impartasi cunostintele noastre de marketing digital oricui arata aceiasi pasiune pentru domeniu. Am construit, ca si cadru, un program de internship, care s-a imbunatatit exponential pe parcurs.

Si nu am gresit optand pentru impartasirea cunostintelor noastre, pentru ca acest cadru ne-a dat deja ocazia de fiecare data sa cunoastem oamenii destepti si interesanti, care ne-au si devenit apoi colegi.

Noi suntem WebDigital, o agentie specializata in campanii de Pay Per Click Marketing, ce protejeaza inca din 2009 investitiile clientilor - peste 2 milioane de euro anual si sute de campanii pentru produse si servicii.

Dar dincolo de asta, ne dorim sa fim o agentie care investeste in dezvoltare personala, o agentie inovatoare si care cauta constant echilibrul intre privat-profesional, sustinand munca “smart, not hard”.

Pe parcurs suntem convinsi ca am dezvoltat nu doar un program platit de internship “super-tare”, ci ca am devenit o scoala de PPC Marketing. Astfel ca tu vei invata si lucra alaturi de noi 6 luni - te vei familiariza primele 3 luni cu filozofia si activitatea zilnica a fiecarui departament din cadrul agentiei, apoi vei lucra in departamentul preferat, iar noi vom evalua potentialul tau de a face parte din echipa noastra.

 

Vei avea ocazia sa inveti:

 • Cum sa construiesti si optimizezi o campanie de PPC Marketing, avand acces la conturi si bugete reale sub indrumarea unui coleg experimentat;
 • Cum sa pregatesti intalnirea cu potentiali clienti, cum sa gestionezi eficient un portofoliu de clienti, sa faci networking si vanzare consultativa;
 • Ce inseamna si cum ne-am indragostit de conceptul japonez de “kaizen”  si cum am implementat “Agile Manifesto”.
 • Ai posibilitatea de a descoperi ce este mai potrivit pentru tine, ce te entuziasmeaza si unde doresti sa te dezvolti. Noi te vom ajuta constant pe tot acest drum.
 • Desigur, vei putea si sa te distrezi impreuna cu noi la biliard, tenis, poker, board games sau alte “trasnai” care ne mai trec prin cap.

 

Ce ne dorim de la tine?

 • Sa obtii certificarea Google in primele luni ale programului;
 • Sa fii deschis catre invatare, meticulos si ordonat ca un neurochirurg, curios si pasionat ca un explorator, sa gestionezi eficient timpul avut la dispozitie si sa nu treaca o zi degeaba pe langa tine;
 • Sa fii o persoana responsabila, capabila de automotivare si rezultate;
 • Sa ai “DEX appeal” ridicat atat in romana, cat si in engleza, si simtul umorului;
 • Sa vrei si sa lupti pentru a reusi;
 • Sa fii noul nostru coleg la finalul programului de IST (internship “super-tare”)!

 

Iti oferim si cateva impresii ale celor care au fost in IST in ultimii doi ani:

"Internship-ul are o structura faina. Internii desfasoara activitati specifice fiecarui departament (Suport, PPC Marketing si Relationship Management) [...] ajung sa aiba o viziune de ansamblu asupra modului de functionare a unei agentii de marketing online."
Paula Prahoveanu (specialist PPC Marketing – 2 ani de WebDigital)

 

"Ce imi place cel mai mult la WebDigital este colectivul care s-a implicat in dezvoltarea si evolutia mea cum nu am crezut vreodata ...."
Adrian Vasiloiu (relationship manager – 2 ani de WebDigital)

 

"Aceste doua luni au fost, cum ar spune americanul, time well spent. Din prima zi am intrat intr-un program intensiv de training, asezonat cu task-uri pentru asimilarea mai buna a celor invatate.[…] Intreaba constant si nu te teme sa gresesti. Nimeni nu reuseste totul din prima, iar din greseli inveti cel mai mult."
Andrei Stan (specialist PPC Marketing – 1 an de WebDigital)

 

Tu ce mai stai pe ganduri?

Trimite CV-ul prin formularul de mai jos si convinge-ne sa te chemam alaturi de noi.

Aplica la acest job

Related