Internship @ Formula4

Anunt valabil pana la data de 2018-06-23
Companie: Formula4
Tip job: Marketing, Internship, Digital

Ai entuziasm cat cuprinde si vrei sa-ti formezi o cariera in marketing online? Atunci we’re a match.

Cautam un coleg in echipa Formula4, singura scoala de marketing online care functioneaza ca un MBA in 4 module care parcurse in mai putin de un an formeaza experti in marketing online.

Formula4 - solutia proiectata special in 4 module transpuse in 9 cursuri avansate care ofera expertiza strategica si executionala, prin instrumente si tactici relevante pentru atingerea obiectivelor. Formula4 ofera un ciclu complex de know-how, pornind de la strategie si continuand cu implementare, promovare si optimizare.

Ce facem pentru tine?

  • Punem bazele carierei tale in marketing online prin transmiterea de know-how si expertiza tehnica in cel mai dinamic domeniu de business.
  • Te vei implica in organizarea si promovarea cursurilor si vei avea totodata sansa de a face parte din prima generatie de absolventi ai scolii.

Ce cautam?

E simplu: vrem sa debordezi de entuziasm, energie pozitiva, drive si dorinta de a face parte dintr-o echipa care schimba industria de online prin educatie. Din cand in cand, ar trebui sa ti se potriveasca si descrierea de one man show, asa ca ne bazam pe tine!

Daca te regasesti in cele de mai sus, hai sa ne cunoastem!

Aplica la acest job

Related