Copywriter @ Craft Interactive

Anunt valabil pana la data de 2018-08-19
Companie: Craft Interactive
Tip job: Content, Copywriter, Digital

Iti place sa te joci cu cuvintele

Stim asta, altfel n-ai fi deschis anuntul. Si noua la fel, altfel n-am mai fi scris asta. Daca iti place sa povestesti articole memorabile, planuri editoriale in Social Media sau sloganuri sofisticate, care sa ne impresioneze pe toti cand primim newslettere desenate frumos...

Atunci

Vino in echipa sa crestem creativitatea agentiei si rezultatele brandurilor din portofoliu, sa inveti cum scrisul tau alimenteaza performanta content marketing-ului, sa amesteci ideile tale cu ale clientilor pana ies scantei.

Vei lucra in

Echipa cool, birou total inspirational, cele mai bune tool-uri digitale de pe pamant si proiecte atent selectionate dupa cultura organizationala a agentiei.

Iti cerem sa

Ai mintea deschisa la tot ce-i nou in digital, sa urasti typo-urile la fel ca noi, sa zambesti zilnic si sa-ti lasi grijile la intrarea in cafenea. Ah… uitasem sa mentionam, sub noi ai, probabil, cea mai buna selectie de ceaiuri si cafea din oras.

Oferim

Traininguri, workshop-uri, un mediu inedit sa inveti performance marketing, protectie medicala privata, beneficii salariale progresive si team-break-uri. Team break e un cuvant inventat de noi, apropo de joaca cu cuvintele. Nu e spargerea echipei, ci din contra e team building city break, pentru ca ne place sa zburdam prin alte orase precum rezultatele din rapoartele conturilor pe care le gestionam.

Aplica la acest job

Related