Echipa de seniori @ Propaganda

Anunt valabil pana la data de 2018-09-13
Companie: Propaganda
Tip job: Art, Copywriter

Va cautam mai bine de un an si, de fiecare data cand am pus anunt pe IQads, nu ne-ati raspuns. Pentru ca seniorii nu se angajeaza cu CV. Sau nu cred ca o agentie mai cauta "seniori dintr-aia", nu cred ca niste "greuceni" ca ei mai sunt angajabili cu anunt.

Da, pe Voi va cautam.
Pentru ca aveti mai bine de zece ani de experienta si, in continuare, lucrurile pe care le faceti Voi sunt "cumparate" de client. Si pentru ca de cate ori CS-ul numeste o echipa cu care vrea sa lucreze, zice de Voi. Sau pentru ca de cate ori intra un brief unde e nevoie de o echipa mai conceptuala sau mai crafty sau mai in stare sa scrie sau sa rezolve ce n-au reusit altii, brief-ul ajunge la Voi.

Da, pe Voi va cautam.
Pentru ca sunteti de multi ani in acelasi loc unde nu vi se mai intampla nimic. Un loc in care lumea s-a obisnuit sa faceti chestii misto si, probabil, nici nu le mai apreciaza asa cum o facea odata.
Si-atunci, poate ca e momentul sa va dati refresh in alta parte. Intr-o agentie poate mai misto si mai razna decat locul in care sunteti acum. Sau poate doar una in care sa simtiti din nou ca lumea se bucura mai tare de lucrurile pe care le faceti. Si ca sunteti "echipa aia noua" cu care toti vor sa lucreze.

Da, pe Voi va cautam.
Pentru ca (inca mai) sunteti in stare sa.
Dati-va un update la CV si portofoliu si trimite-le aici:

Aplica la acest job

Related