Social Media Specialist @ Craft Interactive

Anunt valabil pana la data de 2018-11-12
Companie: Craft Interactive
Tip job: Digital, Social Media

Îți plac rețelele sociale

Le înțelegi dinamica, știi ce ajută și ce dăuneaza engagement-ului. Știi de ce Instagram are cea mai mare creștere de până acum și că Linkedin-ul nu e Twitter ca Youtube-ul. Îți place să te joci cu cuvintele, să le strecori în comunicări dar și în imaginile care sinergizează storytelling-ul creat de tine. Iar dacă știi sigur că livrezi emoții nu doar postări…

Atunci

Vino în echipă să creștem brandurile din agenție și rezultatele business-urilor din portofoliu, să înveți cum ideile tale alimentează performanța marketing-ului, să amesteci viziunile tale cu ale clienților până ies scântei.

Vei lucra

Cu platforme digitale menite să te ajute, în echipă cool, birou inspirational și proiecte atent selecționate după cultura noastră organizațională.

Îți cerem să

Ai mintea deschisă la tot ce-i nou în Social Media, să fii răbdător și să ajuți, să urăști typo-urile la fel ca noi, să zâmbești zilnic și să-ți lași grijile la intrarea în cafenea. Da, probabil ai auzit că biroul nostru e deasupra celei mai bune selecții de ceaiuri și cafea, în centrul Bucureștiului.

Oferim

Traininguri, workshop-uri, un mediu inedit să înveți digital marketing, protecție medicală privată, beneficii salariale progresive și o experiență de agenție inedită.

Aplica la acest job

Related