Account Executive @ CreativeSense

Anunt valabil pana la data de 2019-03-18
Companie: MakeSense
Tip job: Account

Cine suntem

CreativeSense este divizia de creație a agenției de comunicare MakeSense.

Suntem ingineri în comunicare, ne întrebăm mereu „de ce” înainte să ne apucăm de un lucru, apoi trecem la treabă și măsurăm ceea ce facem.

Proiectele noastre de creație acoperă zone și materiale diverse: de la FMCG la pharma, medical, e-commerce sau educație și de la flyere și packaging, la spoturi radio sau tv. Indiferent despre ce e vorba însă, ne reprezintă gândirea strategică și capacitatea de a veni cu soluții 360, dacă e nevoie.

O să fim direcți: suntem o mână de oameni diferiți, dar funcționăm foarte bine ca echipă. La noi nu e cu „dat cu biciul” să se întâmple lucruri sau „așa a zis clientul” sau „asta nu e treaba mea, nu-mi pasă”, dar tocmai din acest motiv ne bazăm mereu pe asumarea și maturitatea fiecăruia dintre oamenii din echipă.

Aici intri tu :)

Ce ne-am dori să știi

  • să ai deja cel puțin 3 ani de experiență într-o agenție, adică să știi cum să redai cerințele și nevoile clientului către echipa ta; 
  • să fii organizat, să știi mereu care sunt taskurile și deadline-urile echipei tale și să te asiguri că toată lumea le cunoaște și le respectă
  • să poți jongla cu mai multe branduri în același timp;
  • să fii mereu atent la detalii
  • să îți placă și să ai răbdarea să citești și recitești materialele pentru a te asigura că ajung în cea mai bună formă la client
  • să gândești strategic sau, vorbind mai concret, să faci legături, să vezi lucrurile în ansamblu, să vezi ce rol are ce faci tu în proiectul întreg, respectiv în business-ul clientului pentru care lucrezi.

Faptul că nu ești alergic la pisici e un bonus :) Nu de alta, dar Măriuca e de mult cu noi și n-am vrea să o excludem din echipă atunci când te angajăm pe tine.

Lasă-ne un CV și două vorbe despre tine și hai să ne cunoaștem.

Aplica la acest job

Related