Business Development Manager @ Dăescu Borțun Olteanu

Anunt valabil pana la data de 2019-03-29
Companie: Daescu Bortun Olteanu
Specializare: Marketing, Project Manager, Strategie
Tip job: Full Time
Nivel: Senior

Da, un astfel de om căutăm. Noi? Cei din grupul de agenții Dăescu Borțun Olteanu, People Public Relationships Agency sau Brand Relations. Pentru că avem un nou proiect, plecat din gândul că o agenție de comunicare are datoria de a fi mai mult decât un simplu executant sau furnizor. De-a lungul anilor, am explorat nișe noi și am pus pe harta comunicării industrii care nu aveau reprezentanță locală acum câțiva ani - cum ar fi cea a gaming-ului. În 2017 am lansat Bucharest Gaming Week, aflat acum deja la a treia ediție, un eveniment și concept gândite în întregime în birourile noastre, tocmai pentru că ne doream să arătăm cum o agenție poate să meargă dincolo de simple servicii de consultanța sau execuție. 

În grupul nostru există multe inițiative similare cu Bucharest Gaming Week, iar persoana pe care o căutam va fi responsabilă cu dezvoltarea unui astfel de proiect.  

 

Ce căutăm?

- Un Business Development Manager cu cel putin 5 ani experiență în advertising/media (client service, project management și/sau strategie) și care poate transforma un proiect într-unul de referință pentru piața din România. 
- Experiența la client este un plus
- Bună cunoaștere a peisajului media românesc
- O pasiune pentru trendurile în tehnologie și comunicare

Pe scurt, un "doer" - o persoană care are capacitatea de a duce la bun sfârșit o strategie, nu doar de a o redacta.

 

Ce oferim? 

- O echipă cu experiență vasta în zona de marketing, business, tehnologie și media
- Bonusuri și beneficii în concordanță cu evolutia business-ului - ne dorim să creștem împreună și suntem mai mult decat pregătiți să recompensăm rezultate excepționale 

Aplica la acest job

Related