Account Manager @ Outbox

Anunt valabil pana la data de 2019-04-12
Companie: Outbox
Specializare: Account
Tip job: Full Time
Nivel: Middle, Senior

Agentia: Outbox este agentia de digital a grupului Mercury360. Facem campanii de comunicare online, de la strategie pana la productie web, adica site-uri, aplicatii mobile, video, performance media, social media. E ceva stres, multa munca, radem si cand e treaba serioasa, ne chinuim sa parem destepti, cateodata ne iese. 

Job content: vei avea de coordonat campanii de promovare online, planning de comunicare, planning de media online, briefing de creatie, evaluare de idei si de executii creative, coordonarea productiei web, a productiei video, prezentari, raportari, bugete, clienti. Daca inca nu te-am convins, mai avem cateva, ti le spunem cand vii. 

Ce trebuie sa stii: mult marketing si alte cateva detalii - formatul optim de video pe Instagram, CPC-ul mediu pe Google search ads, vlookup si pivot, ce inseamna CMS, CRM, UX. Si asta e tot o mica parte. 

De unde vii: ne-ar placea sa-ti spunem ca nu conteaza experienta, dar cativa ani de agentie (in special de digital) te invata multe si te aduc la noi in pozitia de Account Manager. Iar daca te simti super erou in comunicare online, absolvent de comunicare, publicitate, marketing sau chestii similare, dar n-ai testat inca zborul la inaltime, poti aplica tot aici, pentru Account Executive.

Aplica la acest job

Related