Social Media Specialist @ Nautic & The Canteen

Anunt valabil pana la data de 2019-05-30
Companie: Nautic Sport Club
Specializare: Social Media, Digital, Customer Experience, Content
Tip job: Full Time
Nivel: Middle, Entry Level

Cautam un coleg/colega cu experienta in Social Media, creativ si flexibil, cu minim 1-2 ani experienta in comunicare si implementare de campanii, care cunoaste peisajul media din Romania.

  • Ne dorim sa gestionezi conturile Social Media ale celor doua branduri detinute de companie, mentinerea unei bune relatii cu persoanele care ne urmaresc si atragerea de noi clienti. 
  • Iti vei pune la bataie ideile pentru campanii de promovare si vei gestiona imaginea companiei in mediul online. Si pentru a da o nota personala, vei oferi suport in fidelizarea clientilor.

Si cum la mare este cel mai frumos vara, vei fi relocat(a) la complexul hotelier din Mamaia Nord in perioada iunie – august.
Aici job-ul capata o latura dinamica si se va combina cu sarcini de customer care, interactionand in mod direct cu clientii pentru a spori nivelul serviciilor oferite.

Daca te regasesti si iti plac provocarile, trimite CV-ul tau si noi te invitam la o cafea!

Oferim un mediu de lucru ok, colegi tineri si bonusuri in functie de performanta.

Domeniul de activitate al companiei este Horeca, detinem o cantina corporate in Bucuresti si un complex hotelier pe malul marii ce include doua hoteluri, restaurant cu terasa, plaja privata, centru SPA si sala de conferinta.

Aplica la acest job