Propaganda cauta un PR Consultant

Anunt valabil pana la data de 2019-07-14
Companie: Propaganda
Specializare: Strategie, PR, Marketing, Digital, Content
Tip job: Full Time
Nivel: Senior

Cautam un storyteller innascut, cu scriitura buna si condei iscusit pentru diverse tipuri de continut.

Cautam un "natural" al relationarii, deci un foarte bun comunicator ( fie ca vorbim de relationarea cu clientii, cu presa sau cu colegii din alte departamente).

Daca ai cel putin 5 ani de experienta in comunicarea corporate si de brand, in agentie sau la client, daca ai coordonat sau ai fost implicat in proiecte de comunicare 360, daca esti pasionat de munca ta, pui un stop de creativitate in tot ceea ce faci, daca vezi comunicarea ca fiind, in primul rand, o actiune strategica si iti place sa abordezi proiectele cu mult curaj, insemna ca ai mai multe puncte in comun cu noi, asa ca lasa-ne un CV.

Suntem o echipa in crestere de profesionisti in PR, in cadrul uneia dintre cele mai respectate si titrate agentii independente de comunicare din Romania – Propaganda. Cu clienti locali si internationali, venim cu multa expertiza in domeniul comunicarii integrate, punand accent intotdeauna pe calitatea produsului pe care il livram clientilor nostri. Tocmai de aceea, ne cautam un coleg muncitor si cu aceeasi pasiune si respect pentru profesie ca si noi.

Te asteptam sa ne cunoastem si sa povestim pe larg despre tine si despre ce vei face in echipa noastra!

Aplica la acest job

Related