Foodwise Marketing angajeaza Account Manager

Anunt valabil pana la data de 2019-08-09
Companie: Foodwise
Specializare: Marketing, Account
Tip job: Full Time
Nivel: Middle, Entry Level

Foodwise Marketing este primul si singurul hub de continut si creativitate pentru industria de food & beverages din Romania - corporatii, antreprenoriate si comunitati de consumatori.

Misiunea noastra este sa aducem relevanta in comunicarea clientilor nostri si knowhow pietei, pentru consumatori multumiti in final.

Suntem o echipa eficienta de profesionisti specializati, cu pasiune si vibe pentru comunicarea Food & Beverages. Incurajam integritatea si respectul pentru expertiza extinsa pe care fiecare dintre noi o aduce proiectelor-signature Foodwise.

Angajam Account Manager care:

  • Va lucra in agentie pentru branduri de food & beverages, lideri si challengeri in categoriile lor;
  • Va lucra in echipe multi-disciplinare – strategie, creatie, design interior pentru Retail & Horeca, PR, implementare de evenimente
  • Va fi in contact direct cu echipele de marketing ale clientilor (va fi implicat in toate etapele proiectelor – de la strategie si brief, la creatie, prezentare si ulterior implementarea pe mediile relevante).

 

Candidatul potrivit

  • Este un leader, nu un follower; are gandire critica; lumea comunicarii se schimba iar viitorul este al celor relevanti;
  • Studiaza constant; este la curent cu trendurile si cu ce e relevant pentru consumatori
  • Intelege si pretuieste conceptul de schimb de valori, de cultura, de cunostinte si de asteptari;
  • Este un om cu experienta, are o intelegere larga si consistenta a industriei si clientilor; este structurat, business oriented si are abilitatea de a evalua cat mai acurat campaniile clientilor.

Daca te regasesti in acest profil si simti ca ne putem alinia misiunile si valorile, te invitam sa trimiti CV-ul tau. Succes!

Aplica la acest job

Related