Tehnician Video @ Backstage Production Group

Anunt valabil pana la data de 2019-09-01
Companie: Backstage Production Group
Specializare: Video, BTL
Tip job: Full Time
Nivel: Middle, Entry Level

Noi suntem una dintre cele mai pretentioase companii cand vine vorba despre evenimente realizate cu cel mai inalt grad de tehnologie. Dezvoltam solutii inovatoare pentru clientii nostri cu experienta de peste 25 de ani in industrie, client service de top si o echipa care implementeaza conceptele clientilor cu dedicatie si creativitate profesionala.

Noi realizam evenimente corporate si publice, conferinte si congrese, petreceri si evenimente sportive, expozitii si prezentari.

Ce ai de facut:

Tu vei monta si vei demonta sistemul video si ai putea sa fi raspunzator si pentru controlul lor in timpul evenimentelor. Treaba ta va include si curatarea si intretinerea sistemelor si echipamentelor si vei fi raspunzator si de depozitarea lor in siguranta.

Job-ul tau va fi imaginea promisiunii companiei noastre fata de lumea exterioara. Asumarea rolului tau ca si facilitator de servicii, impreuna cu politetea si atitudinea prietenoasa vor ajuta sa sublinieze imaginea pe care dorim sa o proiectam de partener de servicii de top.

 

In ce trebuie sa fii puternic:

Trebuie sa ai experienta profesionala in video si tehnologie de eveniment. Iti doresti sa lucrezi in echipa pentru un obiectiv comun si in acelasi timp iti asumi responsabilitatea pentru activitatile individuale.

Nu ai o problema cu orele de lucru flexibile inclusiv in weekend si aglomerarile sezoniere. Atitudinea prietenoasa si saritoare este apreciata atat de catre colegi cat si de clienti. Cerem o foarte buna cunoastere a limbii engleze.

 

Ce oferim:

Iti oferim o relatie de lucru pe termen lung, bazata pe parteneriat ca si un castig sigur si conditii viitoare atractive. Compania noastra ofera un mediu flexibil, nu suntem de loc obsedati de ierarhii, de fapt mergem la drum lung intr-o atmosfera relaxata in care colegii isi acorda suport si lucreaza impreuna ca o echipa.

Vei avea oportunitatea sa-ti dezvolti competentele personale si profesionale prin programele interne de specializare.

 

Suna bine, nu-i asa?

Daca vrei sa stii mai multe despre noi si despre lucrul in echipa noastra suntem bucurosi sa ne trimiti cv-ul.

Aplica la acest job

Related