Foodwise Marketing angajeaza Account Executive

Anunt valabil pana la data de 2019-10-12
Companie: Foodwise
Specializare: Marketing, DTP, Account
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Foodwise Marketing este primul si singurul hub de continut si creativitate pentru industria de food & beverages din Romania - corporatii, antreprenoriate si comunitati de consumatori.

Misiunea noastra este sa aducem relevanta in comunicarea clientilor nostri si knowhow pietei, pentru consumatori multumiti in final.

Suntem o echipa eficienta de profesionisti specializati, cu pasiune si vibe pentru comunicarea Food & Beverages. Incurajam integritatea si respectul pentru expertiza extinsa pe care fiecare dintre noi o aduce proiectelor-signature Foodwise.

Angajam Account Executive care:

  • Va lucra in agentie pentru branduri de food & beverages, lideri si challengeri in categoriile lor;
  • Va lucra in echipe multi-disciplinare – strategie, creatie, implementare de evenimente
  • Va fi in contact direct cu echipele de marketing ale clientilor (va fi implicat in toate etapele proiectelor – de la strategie si brief, la creatie, prezentare si ulterior implementarea pe mediile relevante).

 

Candidatul potrivit

  • Experienta de lucru de min. 2 ani cu echipe de creatie, DTP, productie, consumer engagement, direct marketing
  • Experienta de lucru cu clientii: - intretinerea contactului permanent cu clientul - verificarea starii campaniilor - respectarea termenelor limita si indeplinirea sarcinilor - gestionarea bugetelor - intocmirea rapoartelor - asumarea sarcinilor administrative - monitorizarea eficientei campaniilor
  • Excelent organizator al proiectului si al echipelor de proiect
  • Leadership, creativitate, curiozitate, energie si automotivare.

Daca te regasesti in acest profil si simti ca ne putem alinia misiunile si valorile, te invitam sa trimiti CV-ul tau. Succes!

Aplica la acest job

Related