Specialist Marketing Online @ Focus Sat

Anunt valabil pana la data de 2019-11-01
Companie: Focus Sat
Specializare: Social Media, SEO, SEM, PPC, Media, Marketing, Digital
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Suntem in cautarea unui Specialist Marketing Online cu experienta de minim 2 ani in lucrul cu Google Analytics, Google Ads, campanii PPC, strategii pentru campanii SEM si practici SEO. 

Candidatul ideal pentru acest post este creativ, analitic si atent la detalii, cu orientare spre client si spre atingerea rezultatelor si cu foarte bune abilitati de comunicare. Cunostintele de limba engleza la nivel avansat sunt obligatorii. 

 

Responsabilitati:

  • Noul/noua coleg(a) se va implica in realizarea strategiei de social media prin cercetare competitiva, benchmarking, comunicari si mesaje si identificarea audientei targetate.
  • Va gestiona campanii de tip Search Ads, Display Ads si Video Ads (YouTube Ads), incluzand definirea continutului de campanie si a conceptului vizual, segmentarea si targetarea audientelor, setarea campaniilor, monitorizarea rezultatelor.
  • Se va ocupa de campaniile de promovare online – campanii de tip PPC, campanii de imagine, alte campanii desfasurate inhouse sau prin diverse colaborari cu Digital Marketing Partners.
  • Specialistul Marketing Online va genera, edita, publica si partaja continut (text, imagini, video sau HTML) pentru a creste din punct de vedere calitativ si cantitativ audienta pe canalele social media.
  • Va raspunde mesajelor si solicitarilor primite pe site si pe paginile de social media si se va implica in optimizarea continutului site-ului si a campaniilor de publicitate.
Aplica la acest job

Related