Graphic Designer @ DENT ESTET

Anunt valabil pana la data de 2020-01-09
Companie: DENT ESTET
Specializare: Marketing, Graphic Designer, Digital, Video
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Echipa DENT ESTET cauta Graphic Designer creativ si dornic sa se dezvolte in cadrul echipei noastre de marketing, pentru proiecte de advertising realizate 100% in-house.

Care vor fi taskurile tale:
· sa creezi impreuna cu un copywriter concepte grafice creative pentru campanii de marketing, apoi sa le adaptezi la diverse suporturi de comunicare (digital, outdoor, print).
· sa editezi photo si video – testimoniale si alte materiale foto – video.
· sa creezi layout-uri pentru pagini dedicate de campanie si newslettere

Ar trebui sa ai experienta in:
· Graphic design de cel puțin 2 ani (print si web), video editing (TV si web)
· Abilități excelente de lucru cu pachetul Adobe Creative Suite: Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects, Adobe XD.

Nice to have:
· Experienta in HTML si CSS

Cum ne-ar placea sa fii:
Creativ, cu atentie la detalii, capacitate de a respecta deadline-urile, proactiv, cu atitudine pozitiva la feedback.

Ce vei gasi la noi:
· Colegi prietenosi si simpatici cu multa experienta in comunicarea medicinei dentare, care sunt gata sa te ajute sa te acomodezi si sa inveti usor detaliile specifice acestui domeniu.
· Cultura organizationala centrata pe echipa.
· Mediu de lucru placut, intr-o locatie centrala, pe unul dintre cele mai frumoase bulevarde ale Bucurestiului – Bdv. Aviatorilor.

Daca iti doresti sa fii parte din echipa DENT ESTET asteptam CV-ul si portofoliul tau.

DENT ESTET este, din anul 1999, lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania. Grupul detine 10 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti, Timisoara si Sibiu, destinate tuturor categoriilor de varsta, 3 divizii de excelenta unice in Romania (Implant Division, Esthetic Division si Advanced Orthodontic Division), un laborator de tehnica dentara digitala si 2 studiouri foto digitale specializate. Din anul 2016 DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din tara noastra.

Aplica la acest job

Branded


Related