Marketing Coordinator @ CEETRUS Romania

Anunt valabil pana la data de 2020-01-09
Companie: Ceetrus Romania
Specializare: Marketing
Tip job: Full Time
Nivel: Middle, Entry Level

CEETRUS – o companie with citizens  for citizens

Fondat în 1976 ca dezvoltator de spații comerciale, CEETRUS este în prezent unul dintre cei mai mari jucători de real estate la nivel internațional, cu peste 300 de proiecte comerciale și mixte în 10 țări. În linie cu viziunea 2030 a companiei, CEETRUS își asumă un rol de urbanist societal, pentru a răspunde astfel nevoilor comunităților și a anticipa evoluțiile viitoare ale societății, dezvoltând proiecte relevante cu și pentru locuitori, într-o perspectivă pe termen lung.

 

CEETRUS în România – 23 proiecte în 15 orașe

În consecvență cu viziunea globală a companiei, CEETRUS România animă 23 de centre comerciale din 15 orașe ale țării. În egală măsură, în contextul viziunii mai ample de urbanist societal, CEETRUS a dezvoltat la Brașov cel mai amplu proiect de regenerare urbană a României. Continuăm să punem în slujba României expertiza în urbanizare SMART și lucrăm la dezvoltarea de noi proiecte mixte, vizând în perioada următoare conversia vechii platforme Mociur din Reșița, printr-o investiție de 37 de milioane de EUR.

 

Cautam Marketing Coordinator pentru centrele comerciale din Romania

Iubești orașele și conexiunile dintre oameni?
Crezi și tu că bucuria este mai mare împreună?

Dacă răspunsul este da, hai la noi. 

În rolul de Marketing Coordinator al CEETRUS vei anima unul sau mai multe centre comerciale dintr-o perspectivă de marketing 360 (BTL, comunicare, digital, research) pentru a îmbunătăți continuu experiența clienților în centrul comercial.

 

Ne-am dori să:

  • Ai experiență în Marketing  intre 2 si 5 ani, în construirea și implementarea strategiilor de marketing integrat
  • Cunoști dinamica centrelor comerciale și a pieței de retail și real estate sau ești entuziasmat/ă să o descoperi cât mai rapid
  • Ai capacitatea de a construi o rețea de conexiuni cu actorii urbani principali, cu membri activi ai comunităților, cu autoritățile și instituțiile din jurul centrului comercial.
  • Să vorbești fluent engleză și să ai cunoștințe la nivel mediu de franceză
  • Iubești să lucrezi în echipă,  să fii concentrat pe obiectiv și rezultat și real orientat către piață și clienți

 

Nicio zi nu o să semene cu alta și desigur, sunt multe lucruri pe care o să le învățăm împreună. Ce e cel mai important este că ne dorim să te cunoaștem dacă ești #CO, #CARE, #COMMITED și #INNOVATIVE, adică pe scurt implicat, cu grijă față de cei din jur, dornic să găsești cele mai bune soluții în beneficiul comunității noastre de clienți.

În rolul de Marketing Coordinator, vei are un rol motor, dezvoltând o viziune de marketing integrată pentru un portofoliu de centre și galerii comerciale aflate în proces de dezvoltare.
Practic, vei avea responsabilitatea de a coordona şi implementa activitatea de marketing şi comunicare a centrului comercial, prin organizarea de acţiuni / evenimente specifice și atragerea partenerilor potriviţi, care să vizeze cel mai bun impact asupra clienților din centrul comercial.
Mai mult, vei fi responsabil de transformarea centrelor comerciale într-un spațiu de viaţă, plin de experienţe inedite trăite în parcursul clienţilor atât în interiorului centrului, cât şi în proximitatea acestuia.

Marketing Coordinatorul este coordonat de Head of Marketing & Communication Ceetrus și interacționează zilnic cu Managerii de Centru Comercial, cu echipele de leasing și cu diverși parteneri. 

Aplica la acest job

Branded


Related