Internship @ WebDigital

Anunt valabil pana la data de 2020-01-12
Companie: WebDigital
Specializare: Digital, Internship, Marketing, PPC
Tip job: Full Time
Nivel: Entry Level

Învață PPC Marketing într-un Internship Super-Tare!

Cine suntem noi?

Oficial, WebDigital este una din cele mai puternice agenții de Performance Marketing și prima agenția de PPC Marketing din România, partener Premium al Google, depășind 3 milioane de euro investiții anuale în promovarea în Google și Facebook.

Lăsând toate “tehnicalitățile” la o parte, suntem mult mai mult de atât, suntem o echipă și o familie implicată, pasionată, care vine cu plăcere la birou în fiecare dimineață, în fiecare zi și care pleacă la finalul programului simțind că am mai învățat și azi ceva.

 

Ce reprezintă acest program de internship?

Oamenii pasionați de ceea ce fac tind să facă pasiunea lor cunoscută și mai mult decât atât, vor să cunoască cât mai multe despre tot ceea ce ține de pasiunea lor. De ce? Deoarece este pasiunea ta și vrei să fi cel mai bun!

Așa am descoperit și că pasiunile comune vor aduce acești oameni împreună și ne-am dorit din primele zile ale WebDigital să putem împărtăși cunoștințele noastre de marketing digital oricui arată aceeași pasiune pentru domeniu. Am construit, ca și cadru, un program de internship, care s-a îmbunătățit exponențial pe parcurs.

Și nu am greșit optând pentru împărtășirea cunoștințelor noastre, pentru că acest cadru ne-a dat deja ocazia de fiecare dată să cunoaștem oamenii deștepți și interesanți, care ne-au și devenit apoi colegi.

Pe parcurs suntem convinși că am dezvoltat nu doar un program plătit de internship “super-tare”, ci că am devenit o scoală de PPC Marketing. Astfel că tu vei învăța și lucra alături de noi 6 luni – te vei familiariza primele 3 luni cu filozofia și activitatea zilnică a fiecărui departament din cadrul agenției, apoi vei lucra în departamentul preferat, iar noi vom evalua potențialul tău de a face parte din echipă noastră.

 

Cum este structurat programul de internship?

În prima parte cunoști componente ce țin de utilizarea soluțiilor tehnice, time-management, utilizare inteligentă a email-ului și te familiarizezi cu filosofia agenției și modul în care se întâmplă lucrurile.

A doua parte a internship-ului observi cum se implementează și optimizează propriu-zis campaniile, asistând implementarea de către departamentele de specialiști și consultanți. Înțelegi ce „produs” oferă WebDigital clienților și cum oferim valoare clienților precum și care este aportul fiecărui departament la această valoare.

Trecând prin toate departamentele observi că fiecare are un stil diferit și îți dai seama exact sau cel puțin îți formezi o părere despre unde te-ai potrivi pe termen lung.

Internship-ul până acum l-a făcut să realizeze că, învățând cum să utilizeze și ajutându-se de diverse „tool-uri”, poate fi mult mai organizat. Aceasta fiind și așteptarea de la tine ca intern în prima perioadă, să te organizezi.
În acest sens este implementat și sistemul de cuantificare a timpului. Înveți mult despre managementul timpului și cum să-ți împarți eficient activitatea.

 

Ce vei face în timpul internship-ului?

Vei învăța:

 • Cum să construiești și optimizezi o campanie de PPC Marketing, având acces la conturi și bugete reale sub îndrumarea unui coleg experimentat;
 • Cum să pregătești întâlnirea cu potențiali clienți, cum să gestionezi eficient un portofoliu de clienți, să faci networking și vânzare consultativă;
 • Ce înseamnă și cum ne-am îndrăgostit de conceptul japonez de “kaizen” și cum am implementat “Agile Manifesto”.
 • Ai posibilitatea de a descoperi ce este mai potrivit pentru tine, ce te entuziasmează și unde dorești să te dezvolți. Noi te vom ajuta constant pe tot acest drum. Desigur, vei putea și să te distrezi împreună cu noi la biliard, tenis, poker, board games sau alte “trăsnăi” care ne mai trec prin cap.

 

Ce ne dorim de la tine?

 • Să ai o certificare de la Google (în total două examene: Google Ads Fundamentals și încă unul la alegere);
 • Să cunoști limba engleză
 • Să fii deschis către învățare, meticulos și ordonat ca un neurochirurg, curios și pasionat ca un explorator, să gestionezi eficient timpul avut la dispoziție și să nu treacă o zi degeaba pe lângă tine;
 • Să fii o persoană responsabilă, capabilă de auto-motivare și rezultate;
 • Să ai “DEX appeal” ridicat atât în română, cât și în engleză, și simțul umorului;
 • Să vrei și să lupți pentru a reuși;
 • Să fii noul nostru coleg la finalul programului de IST (internship “super-tare”)!

 

Păreri și impresii ale foștilor interni despre program de internship:

"Internship-ul are o structură faină. Internii desfășoară activități specifice fiecărui departament (Suport, PPC Marketing și Relationship Management) […] ajung să aibă o viziune de ansamblu asupra modului de funcționare a unei agenții de marketing online.", Paula Prahoveanu (specialist PPC Marketing – 4 ani de WebDigital, and counting).

 

"Ce îmi place cel mai mult la WebDigital este colectivul care s-a implicat în dezvoltarea și evoluția mea cum nu am crezut vreodată ….", Adrian Vasiloiu (relationship manager – 2 ani de WebDigital).

 

"Aceste două luni au fost, cum ar spune americanul, time well spent. Din prima zi am intrat într-un program intensiv de training, asezonat cu task-uri pentru asimilarea mai bună a celor învățate.[…] Întreabă constant și nu te teme să greșești. Nimeni nu reușește totul din prima, iar din greșeli înveți cel mai mult.", Andrei Stan (specialist PPC Marketing – 1 an de WebDigital).

 

"M-am integrat bine în echipă; mă înțeleg bine cu toată lumea pentru că tot colectivul este tânăr și sunt super sociabili. Echipa se implică în dezvoltarea ta încă de la începutul programului de internship și până la finalizarea acestuia, și sunt sigur că și după. Îmi răspund la întrebări extrem de rapid și încearcă pe cât posibil să îmi explice cât mai detaliat la vreo problemă când apare", Arin Miritescu (specialist PPC Marketing – 7 luni de WebDigital, and counting).

 

Tu mai stai pe gânduri?

Vrei și tu în echipa noastră și să îți începi cariera în acest domeniu? 
Selecția pentru programul de internship este deschisă și când citești aceste rânduri, păstrăm 2 poziții libere cel puțin o dată la 6 luni.

Trimite CV-ul la și determină-ne să-ți facem oferta de angajare.

Aplica la acest job

Branded


Related