Account Manager @ Danco Vision

Anunt valabil pana la data de 2020-03-08
Companie: Danco Vision
Specializare: E-Commerce, Digital, Account, Marketing, Project Manager
Tip job: Full Time
Nivel: Senior, Middle

Dam sfoara in online ca ne dorim in echipa un Account Manager. Suntem in anii ’20, asa ca ne asteptam sa ne uimesti cu experienta flamboaianta in gestionarea proiectelor de web development, selectiile de jazz si capacitatea de a relationa excelent cu clientii.

Viata intr-o agentie este dinamica si trebuie sa ai deja o experienta de “gangster” in relatia cu deadline-urile, capacitate mare de organizare pentru gestionarea fiecarui proiect de la primul contact cu clientul pana la ultimul “Done” al echipei de Dev in Trello.

Existenta in portofoliu a unor proiecte de magazine online va fi relevanta, la fel si cunostinte despre partea de front-end (grafica si functionalitati) si back-end. Daca ai jonglat pana acum cu mai multe proiecte simultan si din industrii diferite, fara a-ti pierde capacitatea analitica si zambetul de pe buze, ne asteapta o colaborare lunga impreuna.

Ne dorim sa fi un bun translator si sa traduci cat mai fidel cerintele clientului pentru colegii cu care lucrezi pe fiecare proiect. In relatia cu clientii, vrem o reactie proactiva si abilitatea de a le oferi cele mai potrivite solutii pentru domeniile in care activeaza.

Daca ti-a placut ce ai citit pana acum, este bine sa stii ca nu venim la birou cu paiete sau palarii de fetru, ne place sa jucam darts si sa ne luam la „roast” de Craciun.

Aplica la acest job

Branded


Related